tournament entoh ile aynı tasarım. bu da demek oluyor ki roller bilyasına çok dikkat etmek gerekiyor. her kullanımdan sonra mutlaka tatlı suyla yıkayın....
Entoh da vardı bende ama sanırım entohtaki bilyalar normal bilya, bundakiler crbb bilya diye biliyorum yanlışım varsada affola, ama dediğinizde son derece haklısınız hangi makara olursa olsun bakım şart, teşekkürler. Teşekkürler
Hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin. Powersurf, Entoh`un gelistirilmis modeli. http://www.ebay.co.uk/itm/Daiwa-Pow...sLeisure_Fishing_Reels_JN&hash=item4171655be1 Crosscast, Emcast, Windcast, Emblem Pro, Entoh, Powersurf derken... Saltiga`ya kadar yolu var... butce meselesi tabi.
Teşekkürler bilgilendirme için İbrahim bey, niyet Saltiga idi buna kısmet oldu birazda uygun oldu Ama almamdaki etkenlerden biri Japon iç piyası için üretilmesi etkendi. Ayrıca eski bir Entoh sahibi olarak pek benzerlik yok farklılar.
Mehmet abi yardımlarından dolayı sana ayrıca teşekkür ediyorum, Evet sıra geldi kamışa bakalım ne düşünürken ne alacağız
Murat abi yarın yoğunum, salı günü yağmur var. Perşembe olabilir, görüşürüz. Mehmet abide gelmek istiyor teste
Bugün akıntısı ile bilinen bir merada özellikle test etmek için gittim, tek kelime mükemmel diyebilirim, 200 gr. kurşunda en ufak zorlanma yok Turdaki sarım miktarı sizin için problem değilse imkanı olanlar değerlendirsin derim. Perşembe günü bir aksilik olmazsa Tarabya TFT de makine görücüye çıkacaktır , kullanan arkadaşımlarımda bilhare görüşlerini iletirler. Görüşmek üzere.