merhaba dostlar uzun zamandır almayı düşündüğüm fakat iki model arasında gitgel den dolayı bir türlü karar veremiyordum sağolsun balıkavı dostlarının verdiği bilgiler üzerine sonunda karar verip spariş ettim ve yeni oyuncağıma şükür kavuştum karar verme sürecinde yardımı olan bütün dostlara selam ederim :thumb:
Birde adam gibi bir kulp taksalar, iyiymiş. Aynı evlere şenlik, kepazelik timasli kulptan, Emblem pro'larda da var ki, akla ziyan bir iş öyle makineye, böyle kulp takmak. Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Kulp olmadan, olmaz bu işler. İllah ki kulpu olacak. Güzelliklerle kullanman ve daha iyilerine emim adımlarla ilerlemen dileklerimle, hayırlı olsun. :thumb:
Hayırlı olsun güzel avlarda kullanmak nasip olsun. Aero spinning modelini almıştım bir ara bende yurt dışından fakat kullanmadan satmıştım satmamın tek nedeni ise ağırlığı idi. Bu makinede öyle bir sorunda yok cI4 olması büyük avantaj ve gerçekten güven veren bir makine.
kemal bey makinaniz hayirli olsun, aero 4000xg benimde takip ettigim ve almayi dusundugum bi makina,merada deneme sansiniz oldumu,kullanici olarak artilari eksileri,makinanin yuklu haldeki performansi nasil sizce.stradic 4000 ci4+ ve aero arasinda kaldim hizli makina istiyorum ama aralarindaki fiyat farkini hakediyormu bu makine.yazmayi unutmusum birde bu modelde yedek kafa varmi
Merhabalar makina hakkında izlenimlerimi kısaca özetleyeyim yüksek devir bence avantaj sonuçta isdeğiniz hızı sararken kendiniz ayarlayabiliyorsunuz yüksek devrin benim gördüğüm temel 2 avantajı var 1. sahtelere güzel aksiyon veriyoror lüfer avında çok verimli 2. ise tam bir wtd ustası diye bilirim sert kamışla güzel senkron oluyor sarım derseniz sararken yükün bindiğini hissediyorsunuz ama 5kiloluk balığı hoplata hoplata çektim sıkıntı olmadı sarım ve atış konforu güzel ve sessiz bence aradaki fiyat farkını hak ediyor yedek kafa yok ama stradic yerine bunu almanızı kullanıcı olarak tavsiye ederim
s.a. kemal hayırlı olsun nice güzel balıklara ***, bende geçen ultegra xsc 10000 aldım, güçlü makinadan güzel gene başka bir güçlü makinadır, hangi kamışla kullandığını ve gözlemlerini daha ayrıntılı yazarsan sevinirim..