BAHSE KONU OLAN BU MODEL Mİ? RIVER2SEA'YE AİT OLAN TOZLU RAFLARDAKİ URUNLER UYGUN OLUYOR, YO-ZUIRO VAR 15 TL YE FALAN BİLMEM UCUZ MU ACABA SATICININ BANA VERDİĞİ 9CM'LERİ KURŞUNLA KULLANIRSIN DEDİ AMA BENIM PEK GÖZÜM KESMEDİ BU YÜZDEN DEĞİŞTİRECEĞİM. İKİ TANESİ YERİNE BİR TANE STRIKE PRO VEYA VARSA DAİWA ALACAĞIM. BU ARADA KENDO'NUNDA VAR, PARLAK GÖZLÜ (KIRMIZI OLAN) ANCAK BÜYÜK BİR KISMI GAGALI BUNLARIN, GAGASIZ OLAN AZ VAR.idk PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Bu sahtede cok seye gebe sicrattigi su ile levregi tahrik edebilir, Ben olsam rover98 tarzi yanimda bulundururum kesinlikle.
bir kaç yere sordum Rover98 maalesef yokmuş ve hatta firmanın kapandığını söyledıler (river2sea) şehir efsanesi de olabilircyrr Bende ona benzeyen bir model aldım, en üstte ki model sence nasıl rover98'e benziyor, SINT marka bu. Kendo'larla ilgili sadece rengi hoşuma gitti ondan aldım birde turuncu renge akşam iyi attak yapıyormuş levrek.
gagalıyı ben artık kullanmıyorumhihi ekşın peşindeyim.. illaa aksiyonlu çalışmam lazım..bu yüzden ya dipte silikon hopllatırım yada su üstü sahtesi kulanırımm..gagalı 3cü planda bendehihi büyük bölümünü elden çıkardım gagalının..mecbur kalırsam ki zor ihtimal sadece gece kullanırım gagalıyı..
Ben arkadaşın yorumuyla eğlendim de sen benim eğlenmemden niye rahatsız oldun onu anlamadım :laughing: :laughing: Böyle bir konuda alınganlık göstereceğine "Valla bana sahte gibi gelmedi" veya "Evet sahte sanırım" ya da "Yok kesinlikle sahte değil" gibi bir yorumla devam edebilirdik.? Değil mi?