abi ben avdeposu.com dan aldım şimdilik idare etmeni öneririm abi elindekiler ile,havalar sakin geçiyor,hal böyle iken avlamak zorlaşıyor Zippn Ziggy ler onlara iş yaptıracağım
Zippn Ziggy ile avlarının raporunu okuruz artık buradan reeling yok yok almayacam şuan başka :thumb: güzel hava durumları geliyor artık bu önümüzdeki 15 günde http://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/antalya-hava-durumu-15-gunluk.html
abi yağmur yağdımıda gözümüzü açamıyoruz 1 hafta yağmaz yağmaz yağıncada sular seller olur ortam bu seferde balığa gidemiyeceğiz rüzgar çıksın denizi karıştırsın başka birşey istemiyorum gece 1 den sabah 6 ya kadar yağsınmrsparkle 3 saat dursun geri başlasın akşam 4 e kadar hayırlısı ne ise o olsun,varsın balık tutamıyalım
bugün baktım hava bulanık birazda rüzgar aha dedim tam levrek havası, gittim avlak yerime. yeni oyuncaklarımı önce bi tek tek denedim fena değiller yaklaşık yarım saat sonra rüzgarın şideti çoğaldı ve arkasından yağmur. hemen pılı pırtı topladım yola düştüm 20-30 dakka sahilde yürüme yolum vardı. tam dolmuş durağına geldim bir yağmur bir yağmur. iyiki erken yola düşmüşüm dedim. artık yeni oyuncaklarımla levrek avlamak bir başka güne kaldı, bugün denemede kaldı. ama fena değiller özelikle RIVER2SEA ROVER 98 lerin aksiyonu çok güzel.