teşekkür ederim ama av eski avlardan yer istinye tokmak burnu takım klasik mantarlı diptakımı ben resmi nasıl koyulurdiye denemek amaclı koydum ama alakanıza cok teşekkür ederim.not..9 kasım pazar günü cok güzel istavrit yaptı istinye akşamda 3 adet cinekop aldım onuda istavrit vede cınekop adı altında formma koydum
teşekkürler av eski avlarımdan onu resim nasıl koyulurdiye denemek amaclı koydum ama 9 kasım pazar günü istinye cok güzel istavrit yaptı 3 adette cinekop aldım yer isninye tokmak burnu takım klasik mantarlı dip takımı istavritleri sıyırtma takımıyla aldım onların resminide istavrit vede cinekop diye fomma koydum.ufaklıga gelince dün akşam sabaha kadar bizi hastanede esir etti ufak bir mikrop kapmış allahın izniyle şimdi birazdaha iyi herkese rasgele
Çok tatlı bu fıstık Allah uzun ömür versin Bereketli avların olsun her zaman Not: Alper resimleri yüklerken, en son aşamaya geldiğinde, sayfanın en altında kalan dörtlü adres çubuğunun en üsttekini kopyalarsan resimlerin çıkacak. Sanırım tarife göre, sen en alttaki çubuğu kopyalıyorsun.
sanırım nihayet başardım ama bunda enbüyük etken sevil kurtogluna ayit ona sonsuz teşekkürler vede diyer bana yardımcı olan herkese cok teşekkürler
teşekkürler ama minik şuanda cok hasta amcası evde annesiyle dinleniyor gecede bizi hastanede sabahakadar ayakta tuttu
bedemcikleri mikrop kapmış .. buarda seninde kuzu müthişmiş askerlikten sonrada seni aramızda bekliyoruz