yeni sahteler

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    arkadaşlar sıpariş verdiğim bu 10lu mini jig den yahut aynı satıcıdan başka sıpariş veripde teslim alanınız oldumu:confused:
    beniim ürün gelmedi halenidk satıcıda pek ilgili,,hemen cevap yazıyor..ayrıyetten siteleride var..ürün gelmeyince süre dolmadan para iadesi yapın dedim..hemen iade etmişler parayı:)
    bende adamın fedback,ine olumlu cevap yazdım ilgili biri olduğu için..oda teşekkür meili atmış:) tabii benim fedbacke de olumlu not vermiş:)

2. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    Bende aldığım sahteleri bekliyorum abi 3.haftadayım :)

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sendemi aynı adamdan aldın:)

4. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    yok abi başkasından aldım da yarın da gelmezse iade isticem onlar gelcek dıye burdaki balıkcılardan sahtee almıyom ıkı haftadır :)

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    en az 35 gün bekle derim..30 günde teslim aldığımda oldu..bayram tatilide vardı.. bir yerlerde beklemiş olabilir:)

6. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Çanakkaleye yurt dışı kargo Perşembe günleri geliyo eğer yarın elime ulaşmazsa bi hafta sonraki Cuma'yı bekleyecem mecbur :)

7. gacal

gacal Deniz Uzun

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.40 5/25
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 4,5 kg
    arkadaşlar.
    almış olduğunuz sahteler çin meşeili. son 2 aydır çin'de bayram mı varmış ne varmış o nedenle çok nadir olanlar geliyor. benim 2 kargom o şekilde patladı. eğer verdiğiniz siparişin kargo bilgileri 1 hafta içinde değişmediyse çok umutlanmayın derim.

detaylı kargo bilgilerine burdan görebilirsiniz.

8. GencoGnc

GencoGnc Genco

Valla arkadaşlar Çin-Honk Kong firmalarına güvenin.

5-6 hafta önce aynı satıcıdan açık artırmada 6-7 ürün kazandım.
    İçinde bol bol silikon kaliteli sahteler,elektronik tartı,korumalı şapka vardı.
    Tartının kargosu 7 dolardı,şapka da 6 dolar,silikonların kargoları ücretsizdi.

Satıcıdan tek kargo yapmasını istedim,böylece kargo ücretim de düşecekti.

4-5 gün satıcıdan tek bir fiyat vermesini bekledim,yoksa bu haliyle 13 dolar kargo ödüyordum,onu da ben istemem.

Tam adam bana fazla kargo ödetmek için fatura göndermiyor diye kötü kötü düşünürken adam toplamda sıfır dolar kargo ücreti olan bir ödeme gönderdi.
    Ürünleri çok kaliteli,bazıları Fransız malıydı ve düşük fiyatlara bende kaldığından anında ödemeyi yaptım :)

Kargoyu gönderdiğinde 2 defa mail attılar,1 defa gecikme için mail attılar,1 defa sipariş takip edebilmem için numarasını gönderdiler,tam ben unutmaya başlamışken geçen hafta koca koliyi postacı getirdi.

Alım yaptığınız satıcının satış sayısına bakın,çoksa korkmayın.

Çin firmaları her durumda yardımcı oluyorlar.

9. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bildiğim çin deki tatil yılbaşından sonra başlıyor ve 2 bucuk ay gibi bir zaman sürüyor bu tatil..çinliler ebaydaki dükkanlarını kapatıyor bu sürecde..

dealextre bu tatil sürecinde deposunda biriken paketleri yayınlamıştı sitesinde.ürünlerin teslimatta geçikme şikayetleri artınca yayınlamışlardı.sebebi ülkelerindeki tatil miş...pc de resmi vardı deponun ama nerde bilmiyorumhihi çin den aldığım ürünler 3 hafta da bilemedim 4 haftada geliyor..

yanlız 2 kere canada üzerinden sıpariş verdim..ayrı ayrı satıcılardan..2side gelmedi:eek: para iadesi yapıldı tabii..daha öncede nette okumuştum..yine bir kişi canadalı satıcının ürünü göndermediğin den şikayet ediyordu..

ben artık canadalı satıcılardan uzak duracağım:)

10. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:

Aynen dealextreme ve buyincoins gibi siteler de 3 haftada gönderiyorlar ürünleri arkadaşın dediği tatil bir buçuk ay önceydi 4-5 günlük bir tatildi o ama onla alakası olmadığını düşünüyorum ben.

Benim ürünler 20 ekimde kargolanmış depoda durmuyo yani ama bekliyoruz.

Hayır bi sürü sahte siparişi verdim onlar gelmeden yeni başka da alamıyorum şimdi reeling

11. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Benim sahtelerden 3ü geldi bugün kalanları yoldalarmış :)

12. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

merhaba,sahteler hayırlı olsun.Fakat bir sorum olacak, bende ebay'den plastik sahte kutusu aldım.2 gun once elıme ulastı,18 gunde geldı(ucretsız kargo ).. şimdi kanuna gore bıze yılda sadece 5 defa - 2 ayda 1 defa yurtdısı alısverısı yapma hakkı verılıyor ( bence sacma bır durum ) .. içinizde bu sınırı aşan ve problem yaşayan varmı acaba?teşekkürler

13. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    o söylediğiniz olay 150 dolar ve üzeri alışverişlerde geçerli benim bildiğim çünkü bana her hafta sürekli çin sitelerinden balıkçılık dışında da birçok kargo geliyor.

14. ozzyjen

ozzyjen Özcan Yıldız

Evet üst limit 75 euro'ya çekildi. Ve yılda 5 sefer alışveriş yapılabiliyor.Fakat bunun kontolü isme göre yapılıyor.Araştırdığım kadarıyla henüz çok detaylı kontrol yapmıyorlarmış. 5 ten fazla alışveriş yapanlar var.Bazı forumlarda rastladım bakınırken.Ama bizim gümrükçülere belli olmaz.Bana denk gelir mi gelir :) Onun için sorayım dedim.teşekurler...