500 600 müne yaptın sen kardeşim böyle av bayilerinde bu kadar sahte bulunmayor benim silikonları saymazsan 80 demiye 3 kaldı yanlız şunu belirteyim,sahte almıya giderken alırken dünyanın en keyiflisi ben oluyorum galiba yani bizler gibi sahte suni yem fobisi olanlar en çok mutlu olan kişiler
Ali Yiğit Bey Hayırlı olsun bende pazartesi günü dereliden duelin hardcore lipless ve dolcelerinden aldım fakat duel marka rapala klipsi göremedim.Bu klipstemi aynı yerden acaba.Yarın gideyimde birde klips alayım. İzmir'den hürmetler Rastgele
Metincim koleksiyonun 5te 1i gerçekten iyimser bir bakış açısı. Durumun vahameti aslın da daha büyük bende Hani derler ya bu gördüğün buzdağının görüne kısmı, görünmeyen alan da yani suyun altın da 9 kat büyüğü vardır. Ben de durum şu. Gördüklerin buzdağıyla kıyaslandığın da sadece buzluktan çıkan bir kalıp buzcuk Dediğin gibi eksiksiz gitmek gerek, şimdiden seçmelere başladım. Sanırım 4-5 çanta sahteyle gelicem. Ehh 15 gün hepsini deneme fırsatımız olur bence BT'yi bilmeyen kalmamalı bence, çünkü mutlaka çalışıyor, Yo*Zuri'de kalmadı ama üst segmet marka olan Duel'de hala varken bence herkes 2-3 tane edinmeli her boyundan. Yani vatandaşlık görevimizi yapıyoruz bilgilendirerek
Sülayman Abi çok güzel bir gözlem de bulunuşsun. Bu ay zaten benzer 2. alışverişim, 3.sü yolda Geçmiyor da geçmiyor vallahi
Mert teşekkürler, yakın zaman da inşallah fikirlerimi raporlarla birlikte sunarım, zaten uzun zamandır da rapor yazamıyordum
Abi genel de seri oalrak alırım. Hani ürünü beğendiysem tüm renk skalasını sipariş ederim. Mutlaka diğerlerini de çalıştırma gayretine düşerim manasızca Bir de çalışan kodlardan mutlaka yedekler edinirim ki kaybettiğimde, koparttığım da beklemeden ava devam edebileyim. Dediğin gibi sahte almak zamanla insanı gerçekten mutlu eden bir eylem haline geliyor, sanırım edinme dürtüsü bunun temeli ve sahtelere bağladığımız umutlar
Barbaros Bey selamlar. Duel klipslerden elinde toplam 10 paket vardı bayide bildiğim kadarıyla. İthalatı henüz gerçekleşmemeiş bir ürün, yurtdışından kendi getirdiği ürünler arkadaşın. Çok kaliteliler, en azından ilk izlenimim bu. Belki biraz baskıyla tezgahın altından çıakrabilir. Tabii hala kaldıysa, ben bile 1 paketi 1001 nazla aldım
Ali hayırlı olsun yeni sahtelerin.. bütçe çok iyi, sahteler de öyle.. Hardcorelarda en çok sevdiğim slim yapıya sahip olması... bu yüzden bizim sulara çok uygun... Madem beğendiğin bir seri, sana bir sorum olacak... 110F hardcore duel'in üstü fosfor altı turuncu olan bir modeli var, renk kodunu unuttum şimdi.. herhangi bir deneyimin oldu mu bununla veya aynı boydaki başka bir renk ile...? Kızıl ortamda kullanıyorum ama görüş sıfıra indiğinden takip var mı yok mu anlaşılmıyor.. siftah olmadı yani..
Caner Abi teşekkürler. Bahsettiğin sahte sanırım HHS. İlk kullanmaya başladığım Hardcore lar dan. Şans eseri bir baraküda almasının yanı sıra henüz bir başarısı olmadı. Tüm kodları aşağıdan öğrenebilirsin Abi; Uploaded with ImageShack.us
yıgıt ben senınle cıkacagımız 15 gunluk safarı tadındakı ava son surat ve tum ımkanlarım dahılımde hazırlanıyorum senın ıcın bır kaç kucuk hazırlık yaptım bakalım sen benım son sılahlarımı begenıcekmısın Tetıklı kamış nerde dıye sorma ,
Hepsi var bende Dolceler hariç Fakat o gördüğüm Medaforce da pek bi hoşmuş, ben de sabırla benimkini yani kendi Megaforce 100TSH'imi bekliyorum Sorasım geliyor benimkisi nerede diye?
Merak etme senınkı benımkının yanında yatıyor kafamın etını yedın twitchin bar diye kafamın etını yedın al sana twitchin bar , sende rahat et bende rahat edeyım
CHPH/HHCL/MGRK/SHP duelden bunlarla balık aldım baya verimli aksiyonları çok güzel özellikle gümüş rengini yansıtmaları suda müthiş bence tavsiye ederim tobimarularda çok güzel son trofeyi onunla aldım suda aksiyor verince yansımaları süper yo-zuri bu işi biliyor C136/C59/C44/C133 elimde mevcut tavsiye ederim hernekadar denizde kullansalarda tatlısuda da çok verimli ciciler artık çantaya sığmıyor yenilerini aldıkça eskileri bi eski çantaya atıyorum bunlarda öyle güzel yemler yapıyorlarki gelde alma şu cicileri http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=40611