Yeni sahtelerim ve bilemediğim bir balık?

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında davranli tarafından paylaşıldı.

1. simendifer

simendifer Sennur

Gökhan arkadaşım,

Öncelikle paylaşımın için söylemek istediğim, balık trakonya değil ama ne olduğunu da bilmiyorum. Ayrıca sahtelerin de hayırlı olsun.

Bahsi geçen linkin verildiği konuyu, açıldıktan kısa bir süre sonra kaldıran bendim. Bu demekir ki, o linkin burada yayınlanmaması gerekiyor. Bu durumda, senin teşekkür etmek için linki burada tekrarlaman doğru değil. En azından bu şekilde bir mantık yürütebilirdin sanıyorum.

Diğer konuya gelince, Turgay bey'in satış ile ilgili bir sitesi yoktur, sahteleri kendi imal etmemektedir. İmal eden arkadaşlar da burası hariç her yerde ürünlerini tanıtabilirler.

Buradan tekrar etmek istiyorum, bir ürünü tavsiye etmek başkadır, ürünü temin eden ya da aracı olan kişi olarak pazarlamak başkadır. Firmaları tavsiye edebilir, ürünleri önerebilir ama pazarlama ya da reklam yapamazsınız. Takdir edersiniz ki, bunca zaman forum yöneten insanlar olarak bu ikisini ayırt edebiliriz. (Bu konunun sahibi olan Gökhan arkadaşımızı, bu söylemlerimden tenzih ederim.) Dolayısı ile bahsi geçecek her firma ya da ürün için yapılan yazışmaların, tavsiye sınırını aşmamasını rica ederiz.

Keyifli paylaşımlar.

2. davranli

davranli Gökhan

VATAN:AYVALIK /İŞ GEREĞİ: BODRUM/ UMARIM ENKISA SÜ
    Favori Kamış:
    D.A.M.
    En İyi Avı:
    TURNA(DENİZ) 60 CM,1.10 KG
    Verdiğim rahatsızlıktan dolayı tekrar özür ilerim. Birilerini kızdırmak gibi bir niyetim yoktu. Bundan sonraki yazılarımı daha özenli yaparım.

Saygılarımla.