Condor crazy mouse güzel seçim, ama kesinlikle bir fantezi değil. Arka ayak kısımlarında kurşun ağırlık halihazırda mevcut olduğundan diğer silikon fareler gibi içine su doldurulup ağırlaştırılmasına gerek yoktur. Ağırlaşırlarsa ayaklarındaki spinnerlar iş görmez.
Yücel haklısın Condor fareler kesinlikle fantazi değil. Özellikle iri levrek görülen avlaklarda kesinlikle denenmeli diye düşünüyorum. Ancak su konusunda farklı bir düşüncem var. Evet haklısın arkasında metal halkaların üstünde iki adet minik kurşunu var. Ancak bu kurşunlar çok hafif. İkisi 8-10gr gelmez Farenin içinde sırf hava olursa gözlemlerime göre bu ağırlık çok az kalıyor ve fare suda düz duruyor. Ben yukarıdaki resimdeki gibi arka kısmının suyun içinde durması için farenin içine su koyuyorum. Daha önce de dediğim gibi bu şekil uygulamada arkada suyun ve kurşunun baskısı ve tabiki buruna bir rapala halkası eşliğinde kısa kısa sert aksiyonlar verilince sahte kafayı deli gibi bir sağa bir sola atıyor. İşin garip yanı bu şekilde bottan denediğimde rolanti hızında elimle seri bir şekilde kısa kısa çekip bırakarak aksiyon verince daha başarılı oldu. Ama eğer düz bir çekişle spinnerleri çalıştırmaksa su koymaya gerek yok.
hayırlı olsun güle güle kullanın,2 parçalı sea bas hunter daiwa bende sırtı mavi yanları parlak modeli var,atış erimi bana göre gayet iyi,çok güzel yüzüşü var,
Teşekkürler abi, ben henüz deneyemedim. yanıma yanlış kafayı aldığım için misinayla malzemeyi riske atmak istemedim, kısmetse cumartesi sabah suyunda deniycem Ve ek olarak yeni sahtelerimi denediğim ilk avımda misinamda ki fark edemediğim bir hata yüzünden rover98lerden bir tanesi gitti