merhaba arkadaşlar yer yeni şakran akşam saat 9.30 da denize açılmamızla başladı avımız avlak yerimize vardıktan sonra başladık oltalarımızı suya atmaya ama daha önceden aldığımız bilgilere göre liman içinde pek balık yokmuş ve tabiki dedikleri gibi oldu birkaç karagöz izmarit başka birşeyde yok onlarıda ayıp olur diye fotoğraflamadım zaten hepsi gerisin geri livarımızdan suya iade edildi kime yetecekti zaten inşallah nasip olursa bu akşam tekrar denize açılıp bu sefer çandarlı açıklarını deneyeceğiz sabaha kadar bu sefer yanımızada denizden korkmayan bir arkadaşımı alacağım güzel bir gece oldu bol bol nefeslendim balık olmasada güzel di saygılarımla
sağlık olsun ali atalarımız ne demişler 40 gün taban eti 1 gün av eti ama en azından denizin üstünde iyot kokulu serin ve güzel bir gece geçirmişsin inşallah birdahaki sefere aradığın avına ulaşırsın
arkadaşlar buraya daha ilk defa avlanmaya gitiğim için yerleri pek bilmiyorum zaten pek ümitlide gitmemiştim ama bir kaçgün sonra raporları görün bak
Alicim senin bildiğin avlaklarıda gördük biz ama bişey demeyeceğim. Balıklı oavaya gidipde balıksız dönen tek insan olarak tarihe geçmiş bir arkadaşımızsın sen nasıl unuttun o günleri. Bundan sonraki av raporlarını 4 gözle bekliyoruz. Sevgilerimle....
ben tarihe sadece balıklı ovada geçmedim hakan kardeşim baraj olsun göl olsun çok eli boş döndüm herşey zamanla olacak öğreneceğiz bu işi inşallah