arkadaşlarımın ve forumdaşlarımın da tavsiyeleriyle oluşturduğum yeni takımım kamış ve makine birleştirildi misinası takıldı ava hazır OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE Lineaeffe Bıg Fısh 360cm Kamış
Serkan kardeşim gördüğüme göre tavsiyeme uymuşsun kamış ve makine tam bir set olmuş . 5 kg luk sazanları bile fazla zorlanmadan rahatlıkla alabilirsin ayrıca kafa büyük oldugu için uzun atışlar gerçekleştirirsin . hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle
evet uydum teşekkür ederim bugün il denememi gerçeklştirdim ama başka bir işim olduğu için fazla beklemedim 1 saat bekleim geldim haftayaki iznimde uzun süreli atış ve denemeler haliyle sazanlar beni bekliyor
evet makine çok güzel tam kullanma şansım olmadı ***. pazartesi günü tam anlamıyla deneyeceğim ama pişman olmadığım bir alışveriş oldu
bunu duyduğuma sevindim ..umarım pazartesi günü av raporuyla beraber resimlerle dönersin kolay gelsin
makineyi kutusundan çıkarıp elinize aldıgınızda ne kadar kaliteli oldugunu size hissettiriyor inşallah koca koca balıklar çekersin kardeşim . tekrar hayırlı olsun