Turgay Bey inşallah aybaşına kadar zamanım müsait olur ve havalar da müsaade ederse yeni spin takımımı denemeye gideceğim ve sonucu mutlaka sizlerle seve seve paylaşacağım. Gerçekten ben de çok sabırsızlanıyorum. Tabi önce misina konusunu mutlaka halletmem gerekiyor, çünkü makineye sardığım misina biraz kalın (0,30 mm) ve arkadaşlardan gelen tavsiyelere göre ya yüksek çekerli 0,20-0,25 mm arası normal bir misina ya da 0,10-0,15 mm arası örgü misina kullanmam daha uygun olacakmış.
Teşekkür ederim Yekta Bey! Ben aslında Salina Sea Spin kamış almayı düşünüyordum, fakat ithalatçı firmaya sordum - şu anda ellerinde bu kamıştan kalmadığını ve yakın bir zamanda getirebileceklerini söylediler, ben de fuara gitmişken Catana'yı aldım. Daha önce bu kamışlardan hiçbirini şahsen kullanmadığım için hangisinin daha kaliteli olduğunu bilemiyorum, ama Catana'yı elime aldığımda gerçekten bu kamışı çok beğendim ve sevdim. Zaten anladığım kadarıyla bu iş tek bir kamışla olmayacak ve ileride mutlaka farklı özellikte başka bir kamış daha almam gerekecek... İnşallah o zaman bir tane de Salina Sea Spin alırım.
Erol Ağabey çok güzel ve sağlam bir kamış almışsın. Fuarda bu kamışı fazlasıyla incelemiş ve özellikle spin malzemeler hakkında az biraz tecrübesi olan biri olarak gayet yerinde bir seçim yaptığınızı söyleyebilirim. Ayrıca böyle bir kamışı aldığınız fiyat da bence gayet uygun bir fiyat olmuş. Başarılı avlar dilerim..
Benim kullandığım Berkley Whiplash Crystal 0.15 mm,bu beyaz renkte bir örgü ip ama kullanıma bağlı olarak sonradan kirlenip grileşiyor.Normal de daha incelerini kullanmak avcılık potansiyelini arttıracaktır,zaten çeker değerleri inanılmaz yüksek...
Çok teşekkür ediyorum! Açıkçası kamışı alırken doğru karar verip vermediğimden pek de emin değildim, ama siz diğerli arkadaşlarimdan gelen yorumlara baktığımda ve de kamışı elime alıp şöyle bir salladığımda gerçekten içim çok rahatladı. İnşallah en kısa zamanda kamışı deneme fırsatım olur da sizlerle yine seve seve paylaşırım. Tekrar teşekkürler!
Bende bu kamıştan sipariş verdim. Okuma v-system'mi seaspin'mi derken bir baktım bu kamışı sipariş vermişim. Hayırlı olsun ne diyem. Elime geçtiği anda gidip deneyeceğim izlenimlerimi paylaşırım.
Haydi hayırlı olsun. Balık avı zaten hastalık ama spin apayrı bir olay. Bir kere at-çeke başladınız mı o kamışı elinizden bırakamıyorsunuz. Şimdiden geçmiş olsun.
Erol abi bende catananın geçen seneki modeli var çok memnunum hatta uğurlu olduğunu bile düşünüyorum lakin çarpmalara karşı dikkatli olmanızı öneririm başıma biraz hassas bi kamış Hayırlı olsun inşallah raporlarda kutlarız sizi...
Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun Uluç Bey! Beğeneceğinize hiç şüphem yok, gerçekten çok iyi bir kamış. Zevkle ve bereketli avlarda kullanmanız dileklerimle!
Uyarınız ve dileğiniz için teşekkür ediyorum Emin Bey! İnşallah en kısa zamanda raporumu da sizlerle seve seve paylaşacağım...
Arkadaşlar, makinemde sarılı olan misina biraz kalın idi (0,30 mm) ve ben bu misinayı değiştirmek için bu haftasonunda İSTOÇ'a misina araştırmaya gittim... Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aşağıda resmini eklediğim misinayı alıp makineme sardım. Misinayı henüz daha deneme fırsatı bulamadım, ama düğümlerde hiçbir sorun yaratmıyor ve sağlamlık açısından da çok tatmin edici görünüyor. Uploaded with ImageShack.us