herkese merhaba uzun zamandır spin için iyi bir makina bakıyordum en sonunda bunu almaya karar verdim birkaç alternatifim daha vardı ancak hem özellikleri hemde yedek makrası oluşu beni cezbetti umarım şans getirir. havalardan dolayı deneme şansım olmadı daha. shimano stradic FI S A-RB Ball Bearings Aluminum Frame Graphite Sideplate Graphite Rotor Aluminum Spool Spare Aluminum Spool(alüminyum yedek kafa) S-Concept: S-Rotor, S-Guard, S-Arm Cam Machined Aluminum Handle Direct Drive Mechanism (Thread In Handle Attachment) Septon Handle Grips WP Drag (Waterproof Drag) Maintenance Port Fluidrive II Floating Shaft Dyna-Balance Super Stopper II Repairable Clicker Stradic 3000FI Gear Ratio:6.0:1 Weigh:270gr bearing:5+1 max drag:15lb:6,8kg Line Capacity (# Test/Yards):6/230,8/170,10/140 Line Retrieve Per Crank:35lbs:89cm
Güzel bir tercih ve yerinde karar. :thumb: :thumb: :thumb: Bu Twinpowere bir adım kaldı demektir. Güzel günlerde zevkle kullanman dileklerimle.
tevfik abi banada öyle geliyor bu işin sonu yok direk stellamı alsam diye düşünüyorum bazen çok teşekkürler inşallah teşekkür ederim
teşekkür ederim 300 TL. maloldu bana herhangi bir siteden almadım yurtdışından getirmiş bir arkadaştan aldım. sağol kardeşim. gerçekten kaliteli iş yapıyor adamlar çok teşekkürler
Çok güzel bir makina. Güle güle kullan. Özellikleri epey çok, çoğunu anlamadım ama epey bi aşağı doğru uzun ingilizce yazılar olduğuna göre kaliteli bir alet Bol kısmetli olur inşallah.
hayırlı uğurlu olmasını dilerim... çok güzel makinedir.. 2 yıl önce kullandım ve başka bir arkadaşıma verdim... S-konseptini barındıran makineler arasında ekonomik olarak da performans olarak da baş sıradadır.. bakım deliğine her sezon 1-2 damla o tüple gelen yağdan damlatın.. endişe etmeyin, dişlideki grese zarar vermeyecektir... çünkü o yağ gresin dişlide katılaşmasını ve formunun bozulmasını engelliyor... kılavuz rulmanını ise her av dönüşü tatlı suya tutup, o tüpteki yağdan 1 damla tatbik edin.. yalnız.... bu stadic FI serisinde kronik bir sorun var.. tam randımanlı 1-2 sezon kullandımdan sonra klepe telini kontrol eden kapama başında problem yaşayacaksınız.... belki daha uzun süre sonra veya bundan da kısa bir süre... kapanmamaya başlıyor, yarıda takılıyor, çat-çut sesler geliyor felan..... yayın içindeki parça ya yerinden çıkıyor yada kırılıyor.... gerekli değişim yapılınca sorun kalmıyor buna sebep olan tasarım hatası... en önemlisi bu soruna avlakta rastlamanız... atçekte resmen sinir krizi geçirmenize sebep oluyor.. bu makineye sahip kiminle konuştuysam aynı sorundan muzdarip maalesef... o yıllarda ben dahil bir çok kişi shimanonun resmi kanallarına bu sorunla ilgili gereken bildirileri yaptı... umarım bu bildirilerden sonra üretilenlerden birine sahipsinizdir ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.... size tavsiyem yayın bulunduğu yuvayı gresleyin... en azından yayın içindeki parça plastik alanlardan birine sıkışıp kırılmasın.... iyi günlerde kullanın...
caner bey öncelikle makine ile ilgili konularıma açıklayıcı ve gayet aydınlatıcı bilgiler yazdığınız için teşekkür ederim bahsettiğiniz problemi saymazsak gayet iyi bir makina gibi gözüküyor açıkçası bana bu makinayı cazip hale getiren şeylerin başında sınıfına göre ekonomik olması ve çift makara bulundurmasıydı açıkçası söylediğiniz problemi bazı arkadaşların yorumlarında sık görmüştüm ama shimano gibi bir markaya yakıştıramadığımdan başka bir sorun var diye düşünmüştüm. Umarım böyle birşeyle karşılaşmam tekrar teşekkürler