uzun arastirmalar ve incelemeler sonucunda bugun makinama kavustum. tamamen tuzlu su korumali ve ozellikle konik kafali olmasi bakimindan tercih ettigim makina mitchell compact gold 7000. 12 rulmanli 1:4.9 100cm/tur toplama kapasiteli. arzu edildiginde surf amaçli veya ara sirada jigging yapar aksama kadar emme basma tulumba gibi jiggerim bu arada tuzlu suya da korumali olsun diyenler için guzel hafif (560gr) bir makina. 2 aluminyum kafa var. biri konik surf kafa, digeri 250m/0.35 kapasiteli normal kafa. assagida birkaç resimde ekliyorum. misina olarak surf kafaya , orgu daiwa tournement 0.18 300metre aldim. digerine de 0.35 mono dusunuyorum ibrahim abi seninki de en kisa zamanda gelir insallah Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Oooo beklenen kuzu bugun ulasmis demek . Hayirli ugurlu olsun Roy, keyifli avlarda kullanirsin, iri baliklar avlarsin insallah. Benim kuzu bakalim ne zaman gelecek. Taaa dunyanin obur ucundan, Tayvan'dan gelecek benimki, herhalde bir hafta on gun daha beklerim. Taklit urun filan gelmese bari... Dostum Roy, bu makinayi bana tanittigin ve almama vesile oldugun icin tekrardan sagolasin...
Ne güzel makinaymış bu böyle Roy! Senelerce çevirirsin kolunu, açıp kaparsın telini inşallah. Tüh tüh tüh nazar değmesin maşallah!
roy arkadaşım makinan hayırlı olsun kullandıktan sonra performansı hakkında yorumları yazarsan sevınirim... birde makinanın fiyatı nedir?
Tesekkür ederim abiler ve kardesler. Uzak atis için aldim serdar abi. Yumusak olsun çekeri de yüksek olsun diye düsündüm. Fc leader ile kullanicam. Tournementin performansini bilmiyorum açikcasi. Rüzgardan akintidan çok etkilenirmi? dügüm tutarmi? Fikrini belirtirsen sevinirim. Ayni bütcelerde baska tavsiyen varmi? Teknede kullanmiycam. Paketi açmadim daha iade edebilirim yaramaz birsey ise.
yeni makinanız hayırlı olsun, bereketli avlarda kullanmanız dileğiyle.. çok iyi oluyor böyle ekipman tanıtımları, bu sayede bizde öğreniyoruz ne yalan söyleyeyim makinanın kendisinden çok makara yapısı ve iki farklı makara seçeneği çok hoşuma gitti.
dostum hayirli olsun compact silver 700 mıtchell modelini kullanıyorum cok memnunum ınanılmaz bir makine seninde hiç şüphen olmasın bi alışma döneminden sonra iyiki almışım diyeceksin hani makinalrın ferraris i gibi :=))
roy kaç metre kamışla kullanıcaksın? hiç uzağa atış denemesi yaptın mı?bi performans dönütü alsak senden
4.20 ve 3.60 ile kullanicam kenan. Sahilde avdayken yanimda kullaniyordu biri bu makineyi. Güzel bosaliyordu misina. Kusur olarak yazilarda deformasyon oluyor demisti. 65lik normal kafa makina 3.60 fiber kamis ( fasulye bi kamis ) ile 90metre, 4.20 karbon ile 120metre civari atiyorum. Bu makinayla 4.20 karbon kamis 0.18 örgü ile 150metre hedefliyorum.
Yeni makinan ve misinanla tanker yoluna cikmamak kaydiyla kirmizi cizgiye kadar atabilirsin. Ustune tikla ki goruntu buyusun...
:laughing: :laughing: :laughing: harikasin ibrahim abi :thumb: ama senin oldugun yer tanker yoluna daha yakinmis