Hayırlı olsun. Örgüyü bence değiştirme. Kalınlığı güzel. Boğazda ince örgü herzaman avantajlıdır. Bende en fazla 0,15 kullanırım.
Tesekkür ederim. Yabanci forumlardan da baktim bu örgüden sikayet edene raslamadim ama serdar abi yaramaz demis. Deneyip görecegiz artik
Öyle diyorsunuz da, bu bildiğimiz örgü değil. Bu PE misina. O efsane gibi olan süper misina denen şey ise, Dyneema. Aralarında ciddi, çok ciddi fark var.
8 braide dedigi, 8 ayri lifin orulmesinden ibaret deilmi serdar abi ? ben oyle anladim. abi varsa bi tavsiyen soyle degistirip onu alayim bak takiyorum yoksa makinaya
Roy, sizin oraların balığı da ne kadar asortik be kardeşim! Yok sekiz sarmalı ipler falan. Yem olarak havyar eşliğinde Don Perignon'mu takıyorsunuz acaba??? not: gerçi bizde burada yakında balığı kandırmak için iğneye dansöz takıp atıcaz. Yakındır.
Tesekkür ederim muvaffak abi, insallah baliga avlanip utandirmaz. Aslinda iri taneli somon havyari iyi yem olur kerem abi bütün mesele patlatmadan igneye ilistirip suyla bulusturmak ama nasil... Makina takim igne misina vs...hobi iste neyaparsin masaya serip ugrasmak, düsünmek, yeni dügümler denemek, üretmek zevkli birsey. Maksat deniz kenarinda kova doldurmak degilki.. Oda olursa pastanin üstündeki çilek oluyor
Aynen öyle. İnsan balık tutamasa dahi, orada olmak, deniz kıyısı, balık gelecek mi, vurdu mu, bindi mi derken ayrı heyecan, evde takım hazırlarken ayrı keyif. İnsan eline makina aldığı zaman bile başka bir haz duyuyor gerçekten. Senin tabirinle bir de pastanın üstündeki çilek de tamamlandığı zaman "Hamamda kurna, davulla zurna!" Ohhhhhh...