O zaman aynı durum senin eski Albastar İstanbul 1942 Surf kamış içinde geçerli Berkan abi :laughing: :laughing: :laughing:
Hayırlı olsun , kaça aldın ? , Bir arakadaşımıza da almıştık orada. En çok ta misinanın rengine hasta olmuştum . Aynısını sanada sarmışlar .
Merhaba arkadaşlar.. Bugün makinemi test etme şansım oldu.. izlenimlerim aşağıdaki gibidir; -Öncelikle makinenin misina salınımı bir harika. -Asla misinayı araya kaçırıp mile sarma gibi problemi olmuyor, bugün 5 saat boyunca denedim bir kez bile mile sarmadı. -Çekiş gücü umduğumdan çok daha iyi çıktı adeta kendi kendine sarıyor, kola en ufak bi yüklenme olmuyor.. bugün max 150 gr ile denedim, bir kere takımlar karıştı, üzerinde balıklarla birlikte 3 kurşunu birden çekti ama ben kurşunları ve balkkları çektiğimi balıklar ve takımlar denizin kenarına gelince anladım -Surf mill ile çok güzel uyum sağladı, çok hafif ve güçlü bir takım oldu Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim :thumb:
Gormemisim bu konuyu, yeni farkettim. Makara guzelmis Berkan ustam, hayirli olsun, bereketi bol olsun. Mil uzunlugu dikkat cekiyor. :thumb: Onemli bir avantaj. Avrupa ve Uzakdogu'da basa guresen birkac markadan olan Awa Shima sonunda Turkiye piyasasinda kabul ettirdi kendini. Farkli serilerini de taniyacagiz bu gidisle sanirim. Surf Mill demisken, aklima geldi, sorayim; gecenlerde internetten siparis verdim, kirmizi-siyah beklerken mavi-siyah geldi, rengi haricinde herseyi ayni, uzerinde Surf Mill yaziyor ama goruntu ayni Spider Surf. Suphelenmedim degil sahte urun mu yoksa diye. Surf Mill kirmizi yerine mavi renkli de uretiliyor olabilir mi? Bu yilin uretimi, yeni seri filansa mesele yok.
Sağolasın dostum, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Surf mill mavi hiç görmedim, hep kırmızı siyah.. ikiz kardeşi spider surfer ise mavi siyah.. yanlış bişey demiş olmıyım, belki yeni serileri mavidir, aldığın yere bir sorsan?
Spider gorunumlu Mill benimki... Dogan gorunumlu Sahin hesabi. Dedigin dogru ustadim, sorayim bakalim ne diyecekler...
hayırlı olsun bol trofeler olur ınsallah. bırde kac aldıgınızı ogrenebılırmıyım bende begendim almayı dusune bılırım. saygılar.