Öncelikle bu siteyi hazırlamakta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Sitede bilgiye ulaşma hızı - Forumların kalitesi ve tabii ki üyelerin birbirleriyle muhabeti çok güzel . Sevgiyle ve dostlukla ...
Namıkkkkk biri daha geldi kes bileti birkişilik... Aramıza hoşgeldin silgimi istersin yoksa kalem mi ?
Boğaz dan sevgiler Arkadaşlar ben henüz reis abi ile tanışmıyorum ancak kendisine çok yakın oturuyorum - Böyle büyük bir tecrübe ile tanışmak büyük bir onur. Boğaz da kıyı balığı çoğunlukla istarvit içindir. Mevsime göre lüfer - çinekop - zargana yakalarız... Bu sene ilk defa ayrıca tatlısuda Edirnede avlandım.. Not Büyük balık yakalayamadım ancak umutluyum - Boğaz da şimdi Poyraz var. Boğazdan sevgiler...
Slm excalibur ... Dün ki mail ini okudum..Bugüne kadar internette herhangi bir formda ilk defa bulunuyorum ... Bolca muhabetler...Korni - Birahas - Fsekerci ye selamlar...
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz.... İmza ayarlarınızı yapmanızı rica edeceğim ben de Ki, isminizi yaşınızı öğrenelim ve size ne şekilde hitap edeceğimizi görelim değil mi ?
BALIKÇI işi 66 ya bağlamışsın aramıza hoş geldin bende yeniyim ama yeni olmama rağmen çok keyif alıyorum bütün arkadaşlar çok samimi ve içten bunu yakında sende anlarsın.