Herkese selam arkadaşlar,siteye yeni üye oldum. Şuan site acemisiyim ve öncelik forum gereklerini inceliyorum,sizlerden ilk ricam resim eklemeyle ilgili açıklamaya ulaşamadım,cvp yazarsanız sevinirim. Birçok sitede oldugu gibi imajehack de upload edipmi mesaja ekliyoruz??
================================================================================ Sayın üyelerimiz, foruma fotoğraf eklemek için www.imageshack.us adresini kullanmanızı rica ederiz..... kullanımı aşağıda ayrıntılı olarak anlatılmıştır.. www.imageshack.us adresine girdikten sonra karşınıza gelen ilk sayfada 1- browse yazan butona basarak, bilgisayarınızdan yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin, 2- hemen altında resize image yazan yeri işaretleyip, yan tarafta da, 640 x 480 pikseli seçin, 3- ardından hemen altındaki remove size / resolution bar from thumbnail yazan yerdeki kutucuğu işaretleyin, 4- daha sonra hemen alttaki host it butonuna basın 5- karşınıza gelen sayfada Thumbnail for forums (1) yazan yerdeki linki kopyalayın, 6- konu açma sayfasına kopyalayıp, konu aç butonuna basın. fotoğrafınız derhal forumumuza eklenecektir. fotoğraflarınızı bekliyoruz....... BUNU FORUMDAN KOPYALADIM SANIRIM BURDA YAZANLAR İŞİNİ GÖRÜR OLMASSA FORUM YONETİCİLERİ SANA YARDIMCI OLACAKLARDIR ARAMIZA HOŞGELDİN
sevgili donjuan aramıza hoş geldin, şuan galeri devre dışı olduğu için imageshack yada benzeri siteler üzerinden fotoğraflarını ekleyip forumda yayınlayabilirsin, yardıma ihtiyacın olursa çekinmeden iletebilirsin keyifli vakitler geçirmen dileğiyle..
Aramıza hoşgeldiniz. Ben resim eklemek için genellikle http://www.slibe.com/ ağelini kullanıyorum. Saygılarımla...
merhabalar donjuan 06 aramıza hoşgeldin sefalar getirdin inşallah keyifli vakitler geçirirsin.foto demişsin foto yüklemek için yardım almak istiyor isen konularda fotoğraf bölümü yani erdem abinin yolladığını bir gözden geçirirsin oradan okuyabilirsin zaten üstatlarımda sana yardımcı olurlar saygılarımla rastgele
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz fotoğraf ekleme konusunda Erdem arkadaşımızın eklediği bilgiler doğrudur... aşağıda linki de veriyorum.. herhangi bir problem yaşarsanız özelden bildirebilirsiniz, yardımcı olurum... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=236
aramıza hoş geldiniz , umarım dostluğun güzelliklerini bizlerle yaşarsınız ..birde imza ayarlarınızdan isminizin yanına doğum tarihinizin yılını yazarsanız minnettar kalacağım