Sevgili Bülent bey Bakıyorumda şaka maka derken seninde belirttiğin gibi bir tanışma konusuna sahip olabildin,eskimeye bile yüz tuttu bu arada Hatırlıyorum ilk geldiğim günleri,ben üye olduktan ertesi gün sen üye olmuştun.. O zaman bu kadar kalabalık değildik tabi,sürekli forumda olanlar ,sen,ben,birahas,namık,fsekerci,exkalibur,numan, afet, ağırlıklı olarak geceleri fink atardık..Şimdi çok kalabalık olduğumuz için kimler var kimler yok sayamam heralde Ben tanışma konumu açtıktan sonra ertesi gün sen üye oldun yazılar yazmaya başladın ama tanışma konun yoktu,neden diye düşünmedim değil o zamanlarda.. Kafamdaki imaj olarak yazılarından çıkarabildiğim kadarıyla öz kardeşim kadar sevdiğim Afet(Ali) arkadaşımızla aynı kefelere koyuyordum seni,nedenini bilmiyorum ama o zamanlar yazım şekli,kibarlık,centilmen duruş ve ne zaman ne yapabileceğini iyi bilen iki insan olarak özleştirmiştim sizi.. Bu güne baktığımızda çok farklı ve apayrı karakterde olduklarınızı ama beni ilgilendiren ortak paydaları yakalamış olduğunuzu biliyor ve farkındayım. İstanbul ziyaretinden önce sana bakış açım;İzmir'de ikamet eden saygın ve sevilen bir üye olarak mevcuttu. Şimdi baktığımda ise özellikle seni kısa sürede tanıyabildiğim kadarıyla bütün bu düşüncelerinde üzerinde olduğunu,herşeyden önce çok iyi bir arkadaş ve abi,pozitif düşüncelerinle ve hayata dair yaptığımız kısa görüşmelerimizde ne kadar kendini yetiştirebilmiş bir kişilik olduğunu da görmüş bulunmaktayım.. İyiki seni tanımışım,iyiki aramızdasın.!! Hoşgeldin.
sayın modum.. yazınızı okurken inan duygulandım ve bu sitenin aslında bir araç olduğunu çok daha iyi anladım.. size ve yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. her ne kadar arada alışkanlıkla hoşgeldin diyen arkadaşlarım olsada aranızda olmaktan ve sizleri tanımaktan mutluyum. zaman içinde bazı konularda eleştiri yaptığım arkadaşlarım olmuştur. olaya hiç bir zaman kişisel olarak yaklaşmadım.. tüm çabam amatör balıkçılık ruhunu ayakta tutabilmek ve avlarımıza sahip çıkabilmekti..bu düşünce içinde kırdığım arkadaşlarımdan de gerekirse özür dilerim.. bu arada baktım sizin tanişma konusunu bulamadım..