Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.Siteyi yeni keşfetmiş,açılan konuları hatmetmiş,sayenizde bilgime bilgi katmış birisi olarak sizlere minnetimi belirtmek isterim.Olta balıkçılığıyla ilk tanışmam Eminönü'nde Galata'da olta sallayan arkadaşları görüp meraklanıp en ucuzundan aldığım kücük bir oltayla başladı.Nasıl bir zevk nasıl bir hobi nasıl bir bağımlılıktırki ilk zamanlar gerçekte yakalayamadığım istavrit arkadaşları rüyamda yakalıyordum.Azim ettim inat ettim ben bu balığı yakalarım arkadaş dedim gittim kendime 3.50 lik kamış aldım tabi yine köprü üzerinde çapari takımı yapıp satan arkadaşlardan aldığım takımlar ile birlikte istavritin peşine düştüm.Acemilik başa bela ahalinin takımlarınanada sebep oluyordum ama balık ta almaya başladım.Zaman içinde deneyimli arkadaşlardan aldığım taktiklerle,gittiğimde balığımı almaya başladım.Bir gün bizim marmarada palamut un olduğunu da öğrendim meğer çinekop ve sayın abisi lüfer de bulunurmuş.Tecrübeli arkadaşların yardımlarıyla nasıl bir takım nasıl bir yem nasıl bir uğraş gerektiğini öğrenip lüferin peşine düştüm.Ben acemi şansına veriyorum bu sefer rüyamda görmeden önce gerçekten lüfer aldım.Yanlız bu seferde lüfer e aşık olduk.Uyanıklığı ve cesur yürekliliğiyle bizi kendine bağladı.Bu siteyi keşfedip üye olduğumda akıl almaz bir mercan ve karagöz tutkusu baş gösterdi.Ben sadace kıyı avcılığı yapabiliyorum henüz hiç tekne tecrübem yok dahası şu an için tekne bulma imkanım da bulsamda bu tecrübesizliğimle tekneye çıkma cesaretimde yok.Forumda gördüğüm çok deneyimli bu işte gerçekten başarılı arkadaşlar var.Forumdaki siz değerli arkadaşlarla tanışmak sohbet etmek deneyimlerden yararlanmak umuduyla yazıyorum.Saygılar...