Yeni yaptigim Popper

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında KULL64 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Özcan la ikiniz özendirip duruyorsunuz beni. Az vaktim olsa bir deneme de ben yapacağım artık.
    Hadi balığa çık sen de o neşeli raporlarını özledik.

2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Akif Abim.Benimde icim icimi kemiriyor birkac haftadir dogru duzgun baliga gidemedigim icin.Vallahi benim elimde olsa her ama hergun giderim.Gerekirse dukkani hergun kapatirim.Ama ramazan dolayisiyla arkadasim gidemiyor.Birkac gun evvel yuz yuze gorustum ve ramazandan sonra gidebilecegimizi soyledi.Ene azindan bir ulasim aracim olsa kendimde giderim ama o da yokki:D bizim Turk ehliyetleri direkt olarak gecmiyor burada.Once baya bir islem yapmak gerekiyor.Benimde onu yaptiracak zaman yok.Zaman bulunca,her firsatta once baliktan yana kullaniyorum sansimi.Ama yakinda insallah.
    Rastgele...

3. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Sevgili Emrah merhaba. Şöyle raporlarına baktım, sonra da "Ne iyi ettim" diye kendi kendimi tebrik ettim:D Şaka bir yana, eşsiz paylaşımların için canı gönülden teşekkür ediyor ve tabiki asıl seni tebrik ediyorum.

Popper'ın da görünüm olarak bence harika. Eğer su üstünde yüzüp arzu edilen aksiyonu da verebiliyorsa, bence Malezya'nın denizlerinde çok güzel işler de çıkarır.

Umarım yaptığın sahtelerinle gönlüne göre avlar çıkarabilirsin. İzmir'den sevgilerle ve rast gele.

4. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Aykut Abi tesekkur ederim.Bende senin raporlarini zevkle takip ediyorum.
    Bunun gibi iri popper lar bildigin gibi okyanuslarda felan kullaniliyor.Daha once jig teknigini denedim,guzel sonuclar aldim.Fakat buyuk popper deneme sansim olmadi hic.Buralarda yakinlarda deneme sansim olurmu bilmiyorum (olursa ilk firsatta deneyecegim) ama iyi birkac arkadas edinirsem buradan Hindistana,Endonezyaya,Filipinlere gitmeyi dusunuyorum balikavi icin.Ozellikle popper ile avlanmak icin fevkalade yerler var.Ve o ulkeler cok cok ucuz.Insallah birgun oyle raporlar paylasirsam sizlerle cok buyuk sevinc ve gurur olacak benim icin.Insallah nasip olur.Rastgele... (Yeni paylasimlarini bekliyorum ;) :) )

5. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Bu arada Aykut Abi sen levreklerle,spinning ile icli dislisin bir ricam var :)
    Yeni bir konu acmistim ben kendi yaptigim "sahte fare" ile ilgili . Ona bir bakiverirsen sevinirim.Cunku onunla levrek yakalanip yakalanamayacagini cok merak ettim :) Bununla ilgili Akif Abiyle aramizda bir diyalog gectide ... :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.