bende mehmet beyin ve site dostlarının site yönetiminin yeni yılını kutlar saglıklı mutlu ve berekli günler aylar seneler dilerim
Yeni yılınız kutlu olsun, 2011 sevdiklerinizle sağlık ve mutluluk dolu, bol kazançlı, keyifli avlarla dolu bir yıl olsun...
felaket tellallığı yapmak istemem ama 2011,2010'dan çok daha zor geçecek gözüküyor, hem sektörel,hemde toplumsal birçok problemi çözmek zorunda olmak ve bunu iç huzur dengelerini bozmadan yapmayı becerebilmek, türkiye için önü açık bir yıl olur kısmetse... mutlu seneler
yeni yıl mesajı yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış ve mutluluk getirmesi dileğile tüm dostların yeni yılını şimdiden kutluyorum. ve 2011 yılında herkese bol avlar diliyorum rast gele. Ali demir Bursa/kestel
Tüm Balıkavı net ailesinin yeni yıllarını kutlar, 2011 yılının kendilerine sağlıklı, mutlu geçmesini diler, hayalerinin gerçekleşmelerini tüm kalbimle dilerim. Selamlar, Süheyl Başak
Barış kardeşim, sözlerinin bazılarına katılıyorum, Ama tehlikeli sularda dolaşıyorsun, nacizane belirteyim dedim, Allah cc cümle ümmeti Muhammede sav bu girilen yeni yılda, doru düşünüp, doğru kararların altına imza atanlardan eylesin....
Sitemizdeki tüm arkadaşların yeni 2011 yılını kutluyorum! Tüm arkadaşlara sağlık, mutluluk, huzur içinde bereketli bir yıl geçirmelerini diliyorum! Nice yıllara!
Bu tür tartışmalar hep ayrışmalara,zıtlaşmalara gitmiştir. Bu yüzden daha da deşmemek gerektiğini düşünüyorum. Ama şunun da bilinmesi gerekir nasıl girersen öyle gider meselesi tamamen uydurma. Yönetimden arkadaşlar bu konuya el atmalı. Tartışmaya neden olan veya olacak olana mesajlar kaldırılmalı, herkesin selamati açısından.
Yeni yılda girdikte ne oldu.. sabaha kadar uykusuz, gürültü, patırtı,alınan alkoller,komaya girenleri hastaneye yetiştirenler, sokakta dağıtanlar,küfredenler, lkendini kaybedenler, ona buna sarkanlar, hırsızlık yapanlar, trafik kazaları, acaba kaç kişi öldü 1 gece için? Bunlar dün akşam ülkemizde olanlardan sadece bir kaçı.. Ha bana göre tek değişen tarihe baktığımda 2011 yazıyor artık diğer şeyler aynı...
Korkmayın kardeşim kimse kimseye hesap sorma hakkına sahip olmadığı gibi düşüncesini de başkasının gözüne sokacak değil. Ama düşüncemizi uygun sınırlar içinde söyleyemeyeceksek de birey olmamızın bir anlamı kalmaz. Herkes hakaret derecesine varmadan istediğini söylemekte özgür, amaç kavga çıkarmak da değil. Gidişat iyi değil görüyorsunuz. Sadece bir gecede ortaya çıkan rezillikleri tasvip etmeniz mümkün mü? Bu durumda olan insanlar bizim insanlarımız. Ne yapılacaksa helâl dairesinde yapılmalı ki manevî çöküntüye uğramayalım. Şimdiden bir şeyleri değiştirmek için çabalamazsak çocuklarımıza, ardımızdan gelecek nesillere nasıl bir dünya bırakacağız? Çok hızlı değişiyoruz, son 10-20 sene içinde insanlık bütünüyle çığrından çıktı. Bu yozlaşmanın önüne geçilmesi için Rabbimize duamızı ilettik, kötü mü yaptık? Yaşça benden büyük olana da küçük olana da saygısızlık yapmadım ki? Olması gerekeni söyleyenler susturula susturula her gün bizi biz yapan bir değerimizden oluyoruz. Bir örnek vereyim: Daha ilköğretimde Hayat Bilgisi derslerinde çocuklarımıza alkolün, sigaranın bütün kötülüklerin anası olduğunu öğretmeye çalışıyoruz. Bir yandan bunu söylerken, bir yandan da öyle bir meşrulaştırıyoruz ki sormayın. Dilsiz şeytanlar olmayalım. Saygılarımla...
Bu konuya ilk mesajınızı yazdığınızda zaten sizi destekledim. Yani aynı paydadayız aynen sizin gibi düşünüyorum. Burda sıkıntı yok. Ama ' Tehlikeli sular neymiş ' sorunuzun uzayan,sonuca varmayan tartışmalara neden olabileceği yönünde sadece yönetimin dikkatli olması için yazdım. Yoksa herkes hür, kendi düşüncesini söyler.
Haklısın, ama her soru soruyu soran kişinin tarzına göre değişir. Aslında sana hak vermedim de değil, yanlış anlaşılmaya mahâl verebilecek şekilde sormuşum fakat niyet kesinlikle uçsuz bucaksız tartışmalara olayı taşımak değil.