selam arkadaslar ben Bursa dan cem hep böyle bir site arıyordum sonun da buldum artık burdayımm pesimist79@hotmail.com
aramiza hosgeldin imza ayarlarini yaparsan senin icin daha iyi olacaktir adin soyadin yasin oturdugu yer
Cem hoşgeldin, doğru yerdesin. Bursadan bir kardeşimizin daha aramıza katılmasına sevindim, (bir sonraki mesajında imzan görünecek) iyi paylaşımlar, bu arada Bursa neresinden?
Arkadaşlar BURSA TAKIMI cem ile dahada kuvvetlendi.Hemen organizasyonlar hakkında arkadaşı bilgilendirelimde belki oda gelir.tekrar hoşgeldin cem kardeş
uzun zamandır siteye giremiyordum vaktim yoktu ama size bir şey itiraf edeyim. en son kararlaştırdığımız gibi pazar günü oğlumla beraber mudanyada idik.sabah saat 07 de ilk önce börekçide kahvaltımızı ettik.sonra çıktık bakalım iskelede ne var ne yok diye.denizotobüsünün kıçtarafında iskeleüstünde genç bir arkadaş önünde yaklaşık 4-5 kamış yemli atmış belli gözlerini ayırmadan kamışlara bakmakta idi.iskeleye dönünce girişte gümrük muhafaza memurunun kulübesinin arkasında adrenalini olta takımını hazırlarken gördük.daha önce bir tanışıklığımız olmadığı için oğlum bana onun üzerinde giymiş olduğu turuncu kıyafetten ötürü güvenlikçi olabileceğini yoksa bu kadar erken gelmeyeceklerini ayrıcada 4-5 kişi olacaklarını söyleyince oradan ayrıldık.doğruca güzelyalıda teknemizin olduğu yere gittik ve denize açılmak için hazırlıklarımıza başladık. Hazırlıklarımıza devam ederken benim cep telefonum çaldı, '' ağbi ben organize sanayideyim sen nerdesin '' diyen biri vardı.pardon kimi aradın sen kimsin dedim pardon yanlış oldu dedi ve kapattı.neyse bizde hazırlıkları bitirip denize açıldık biraz istavrit için çapari yaptık ve saat 09.30 sularında balıkçılardan yemlik taze sardalya almak için mudanya iskeleye tekne ile geldik.ben teknede kaldım oğlum balıkçılara gitti ,bu arada iskele dahada hareketlenmiş,daha kalabalık olmuştu.daha sonra sizin siteye koyduğunuz fotolardan kimin kim olduğunu anladım.iskelede ali ile adrenalin gri renkli bir otonun bagajı açık ve onlarda hemen orada konuşuyordu.o zaman jeton düştü dedim demin gelen telefon kesin forumda konuştuğumuz arkadaşlardan birinden olabilir gelen numaralardan buldum ve hemen aradım.o sırada yemli 3-4 köstekli oltasını kement savurur gibi denize atan ilkerin telefonun çaldığını gördüm ama telefon mesaja düştü.yanılmıyorsam 0544 ile devam eden bir numaraydı.bunlar olurken oğlum balıkçıdan geri geldi şansımıza sardalya yok dedi.bende sizleri gösterip olanları anlattım.fakat dördünüzü birden o an tekneye alma imkanımız olmadığı için oradan ayrıldık.bizim tekne belki o arada sizde farketmişsinizdir lacivert-beyaz kıçtan takma motorlu 4.30 mt bir tekneydi.neyse bizde sıra kayalara doğru yol aldık ve akşam saat 16,30 a kadar yaklaşık 4 kilo kadar iri izmarit aldık.O gün buluşamadık kısmet başka organizasyona imiş.Bu hafta sonu çıkamıyacam misafirim var ama gönlüm sizlerle beraber haberlerinizi bekliyorum.hepinize rastgele en baştada kereme