Yepyeni Bir Av Daha 5 Resim

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında onurnl tarafından paylaşıldı.

1. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    karbon kamis,shimano makara,fireline craystal misina
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek

levrek solucan ile ,sudak olu balik ile,diger ikiside les kurdu ile tutulmustur,bir sudakta kiyiye cekerken kancadan kurtulup kacti.
    herkeze Hollanda dan selamlar:)

2. sertac_01

sertac_01 SERTAC

Favori Kamış:
    ALBA STAR ALFA 50 REMİXON 2.70 KAMIŞ dicovery 2.40 kamış alba star active 7000 yılmaz 45lik zıpkın:)
    En İyi Avı:
    büssürü sokar balığı (çırpan) :)
    merhaba abi çok güzel balıklar enson resimdeki balığın saznla bi akrabalığı varmı bana var gibi geldi ama olmayada bilir paylaşım için saol abi

3. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek
    oncellikle tesekkurler.:) en son baligin adi capak baligidir.sazan degil yani ve yenmiyecek lezzetsiz bir baliktir,tabiki yiyenlerde var bu baligi

4. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Onur teşekkürler kardeşim ellerine sağlık :) Gene yapmışsın yapıcanı vallaha kıskançlıktan kudurtuyorsun burada bizleri.:)

Her zaman bekliyoruz bu güzel avları teşekkürler.:)

Allaha emanet ol.

5. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ben tesekkur ederim :) ,hep beraber benim yaptigim gibi sportif avlanirsak yada ihtiyac fazlasini almaz isek 3-5 yil sonra herkez bu boylarda balik tutar.

ayrica selamlar ve sevgiler:)

6. sedatk

sedatk Sedat

Onur tebrik ederim cidden bu işte çok iyi olduğun kanısındayım.Heleki 1. resimdeki persfektif bi harika :) balık bir dere boyu kadar :)

7. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerine sağlık Onur abi bu benim davetiye işini hızlı bir düşünelim ne dersin ? :D

8. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Tebrikler Onur.

Benim merak ettiğim "ölü balık" olayı. Canlı yem kullanmayan ve kullanmayı asla düşünmeyen birisi olarak "ölü balık" yöntemi işime yarayabilir.

Sizden ricam; kullandığınız bu yemlerin ebatı ve iğneye takılma şekli ile ilgili bir resim koyabilirmisiniz;)

9. solakali79

solakali79

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan 2KG
    Tebrikler onur güzel av olmuş.

10. simendifer

simendifer Sennur

Tebrikler Onur, yine güzel bir av yapmışsın. :) Eminim yine pek çoğunu geri salmışsındır. Ama fotoğrafları bize ulaştırdığın için teşekkürler. Bereketli avlar dilerim, rast gelsin. ;):)

11. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    tesekkurler kendi capimda iyiyim bu iste,bazen unlu firmalara (balik malzemeleri ile ilgili) is basvurusu yapmayi bile dusunuyorum,bu tip firmlaran test grubu var ve yeni urunlerini denettiriyorlar.

tesekkur ederim ,davetiye isini dedigim gibi listedekileri once bi halltmem lazim:rolleyes:
    tesekkurler,olu balik boyu bana gore5-6 cm den baslamali ve en fazla 10-12 cm olmali.(sudak icin)turna icin ise daha buyuk kullanilabilir.onemli olan secilen olu baliklarin enine genis olamamasi,cunku balik kolayca yakalayip yutabilecegi avlara daha cok saldirir.kanca olayi ise :sazan kancasi kullaniyorum ve agsindan gecirilmis halde gezer kursunlu takimla,diger versiyon ise celik tele monte edilmis tekli kanca ve 4-5 cm ilerisine monte edilmis 3 lu kanca.tekili agiza monte,3 lu ise sirt yuzgeci tarafina yine gezer kusun.;)

tesekkurler:)
    tesekkurler,pekcogunu degil hepsini saldim;)