levrek solucan ile ,sudak olu balik ile,diger ikiside les kurdu ile tutulmustur,bir sudakta kiyiye cekerken kancadan kurtulup kacti. herkeze Hollanda dan selamlar
merhaba abi çok güzel balıklar enson resimdeki balığın saznla bi akrabalığı varmı bana var gibi geldi ama olmayada bilir paylaşım için saol abi
oncellikle tesekkurler. en son baligin adi capak baligidir.sazan degil yani ve yenmiyecek lezzetsiz bir baliktir,tabiki yiyenlerde var bu baligi
Onur teşekkürler kardeşim ellerine sağlık Gene yapmışsın yapıcanı vallaha kıskançlıktan kudurtuyorsun burada bizleri. Her zaman bekliyoruz bu güzel avları teşekkürler. Allaha emanet ol.
ben tesekkur ederim ,hep beraber benim yaptigim gibi sportif avlanirsak yada ihtiyac fazlasini almaz isek 3-5 yil sonra herkez bu boylarda balik tutar. ayrica selamlar ve sevgiler
Onur tebrik ederim cidden bu işte çok iyi olduğun kanısındayım.Heleki 1. resimdeki persfektif bi harika balık bir dere boyu kadar
Tebrikler Onur. Benim merak ettiğim "ölü balık" olayı. Canlı yem kullanmayan ve kullanmayı asla düşünmeyen birisi olarak "ölü balık" yöntemi işime yarayabilir. Sizden ricam; kullandığınız bu yemlerin ebatı ve iğneye takılma şekli ile ilgili bir resim koyabilirmisiniz
Tebrikler Onur, yine güzel bir av yapmışsın. Eminim yine pek çoğunu geri salmışsındır. Ama fotoğrafları bize ulaştırdığın için teşekkürler. Bereketli avlar dilerim, rast gelsin.
tesekkurler kendi capimda iyiyim bu iste,bazen unlu firmalara (balik malzemeleri ile ilgili) is basvurusu yapmayi bile dusunuyorum,bu tip firmlaran test grubu var ve yeni urunlerini denettiriyorlar. tesekkur ederim ,davetiye isini dedigim gibi listedekileri once bi halltmem lazim tesekkurler,olu balik boyu bana gore5-6 cm den baslamali ve en fazla 10-12 cm olmali.(sudak icin)turna icin ise daha buyuk kullanilabilir.onemli olan secilen olu baliklarin enine genis olamamasi,cunku balik kolayca yakalayip yutabilecegi avlara daha cok saldirir.kanca olayi ise :sazan kancasi kullaniyorum ve agsindan gecirilmis halde gezer kursunlu takimla,diger versiyon ise celik tele monte edilmis tekli kanca ve 4-5 cm ilerisine monte edilmis 3 lu kanca.tekili agiza monte,3 lu ise sirt yuzgeci tarafina yine gezer kusun. tesekkurler tesekkurler,pekcogunu degil hepsini saldim