merhaba abi çok güzel balıklar enson resimdeki balığın saznla bi akrabalığı varmı bana var gibi geldi ama olmayada bilir paylaşım için saol abi
ben tesekkur ederimOnur teşekkürler kardeşim ellerine sağlıkGene yapmışsın yapıcanı vallaha kıskançlıktan kudurtuyorsun burada bizleri.
Her zaman bekliyoruz bu güzel avları teşekkürler.
Allaha emanet ol.
tesekkurler kendi capimda iyiyim bu iste,bazen unlu firmalara (balik malzemeleri ile ilgili) is basvurusu yapmayi bile dusunuyorum,bu tip firmlaran test grubu var ve yeni urunlerini denettiriyorlar.Onur tebrik ederim cidden bu işte çok iyi olduğun kanısındayım.Heleki 1. resimdeki persfektif bi harikabalık bir dere boyu kadar
![]()
tesekkur ederim ,davetiye isini dedigim gibi listedekileri once bi halltmem lazimEllerine sağlık Onur abi bu benim davetiye işini hızlı bir düşünelim ne dersin ?![]()
Tebrikler Onur.
Benim merak ettiğim "ölü balık" olayı. Canlı yem kullanmayan ve kullanmayı asla düşünmeyen birisi olarak "ölü balık" yöntemi işime yarayabilir.
; kullandığınız bu yemlerin ebatı ve iğneye takılma şekli ile ilgili bir resim koyabilirmisiniz![]()
tesekkurlerTebrikler onur güzel av olmuş.
Tebrikler Onur, yine güzel bir av yapmışsın.Eminim yine pek çoğunu geri salmışsındır. Ama fotoğrafları bize ulaştırdığın için teşekkürler. Bereketli avlar dilerim, rast gelsin.
![]()