Bi teknemiz olsada bizde avlansak oralarda. Bizde var 2m şişme bot onunla takılıyoz. Kollarım acayip kas yaptı kürek çekmekten. Ama Allah için hiç yarı yolda bırakmadı. Çok güzel balıklar aldım onunla
senin dostun beygir aliye soyle bendende slm soyle iyi bir dalicidir kendisi kulaklarinda simdi sorun olsada hala dalar ona rica minnette bulunda daliversin asagiya kapaklari br actiriversin sorunda ortadan kalkar))))))))))))))))) ve bu arada ucak enkazini biliyormusun mercan bogazinda savastan kalma )))))))))
nokta atışı yapamam ama çok duydum denedim bulamadım ali ye gelince benimle herdaim oturur içer muhabet gırla iş balığa gelince hep sallar ara geliyom de gel falan ondan sonra bul aliyi bulabilirsen bide dalcak son gördüğümde çapa çıkarmak için dalıyodu
Olur mu abi onlar Türk kası. Amma cahil adamsın yaw. Benim mide kaslarım biraz fazla geliştide. Dışardan bakınca öyle görünüyor.
Şindiiii olay şöle başlamıştı.....Çocuktum güççüktüm...Köyde yaşıyan yağız çocuklardan işte anlayın gari....Havalar çok ısçaktı.Evin avlusunda tulumbadan çektiğim buz(bırrrrrrrrrr) gibi suyu,leğenin içine doldurup dalardım.. dakika tuttardım nefes tutardım...hebeleb hübelep sesler eşliğinde ilk dalma denemelerime başlamış bulunmuştum artıkın....