Merhaba. Demekki Spot hep aynı şeyi yapıyor Ben de geçtiğimiz hafta içi sipariş verdim misina ve sahte, misinanın 0,22 liği yok elimizde 0,28 olur mu dediler. Sonra şu sahte yok bu var dediler. Aynı sahteden 2 tane yollamışlar idk Saçma sapan işler, bi daha Spot' tan alış veriş yapmam.banghead banghead banghead
Alper arkadaşım demek yalnızca spot'un gazabına ben uğramamışım. Aslında üşengeçlik etmeyip kemeraltına gidip almalı malzemeleri. Yazılarını denk geldikçe okuyorum. Geçenlerde Karaburun'da levrek siftahı yapmıştın sanırım, o gazla yine sahte sipariş etmişsin Bende sahteleri hazırladım kışı bekliyorum. Bu mevsimde sahteyle levrek büyük başarı, tebrikler. 1 tane sahte daha alacağım : İma komomo 95 slim. (yeşil veya mavi tonlu) Sahtelerim : Rapala Maxrap 13 mm fb Rapala Xrap 10 mm S River2Sea 98 g15r (Herkeste var ) Pelikan Nitro 44 ve 62 13 mm Daiwa Dr Minnow 9mm (01 ve 18) İnternetten alış verişte avmarketi bence en iyi sitelerden biri 1 kere sipariş verdim, ertesi gün geldi. (Hiçbir sürpriz olmadan)
Volkan maxrapin fayu ve fhc modelleri de bence çantanda olsun. Fhc düşük ışıklı ve bulanık sular için birebir. Şunu da söyleyeyim mavi renk sahte hiç sevmem yeşil/sarıcıyımdır fakat bayram tatilinde maxrap FB favori sahtem oldu. Minik bir akya yüzünden onu kaybedene kadar parasının hakkını misliyle verdi
Teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum, avmarketi en iyisi şu an. Kredi kartına taksit olduğu için internetten almak zorundaydımbanghead banghead banghead Pahalı şeyler almıyorum malum daha çok acemiyim.reeling reeling reeling
Benim çok sahtem yok var olanlar da şunlar; River2sea bubble walker 80 HC-04 (ilk sahtem levreği bunla yakaladım.) Pelican Nitro 64 (yeni geldi) alba toby kaşık no:2 (yeni geldi) 6 tane en ucuzundan 9 cmlik sahte (yeni geldi) Ve son olarak da Allahın bi lütfu olarak liman kenarında denizde bi halata takılı olarak bulduğum Daiwa Saltiga Laser Sardine:laughing: :laughing: :laughing: Bence şimdilik bunlar yeter.Gerci yarın Çağlar Av' a gideceğim :laughing: :laughing: :laughing:
Gerçekten Allah'ın lütfu, bulduğun sahte de sahtelerin ferrarisi gibi bişey :laughing: En üst kademeden destekle senin sırtın yere gelmez, bol bol raporlarını okuyacağız sanırım bu kış:laughing: İyiki çok sahten yok On olmasına ne kalmış şurda. Çağlar Av'a gidince bir tane de maxrap edin bence (renk kodu : Fayu, Fb veya Fg)
10 sahtem var ama fiyat olarak toplasan 1 maxrap etmezler. ( bulduğum daiwa hariç) Gerçekten acemi olduğum için bi kaç Pelikan sahte daha alıp bu kışı bunlarla geçireceğim. Sadece ve sadece 2 defa spin avı yaptım.:laughing: :laughing: :laughing: Bu kış kısmetse pişip seneye daha kaliteli sahtelere yöneleceğim. Yeni kamış olarak spin için şunu aldım;http://www.avmarketi.com/asp/product/7362/2489-210-D-A-M-ONLINER-TELE-SPIN-30-10-30G makinem de hanıma aldığım okuma boxter 60. misina da 0.28' lik powerline. Bu kış bunlarla geçecek. Belki yaza bi iyi makine alabilirim.:laughing:
Yeşil sahte arayışın devam ediyor ise,Max Rap FG - Yo-zuri Crystal Minnow C44 - Duel Hardcore Minnow HOKS - Strike Pro JL serisi F061 iş yapan sahtelerdir...
Pelican ucuz ama iş yapabilen bir sahte markası (özellikle nitro serisi), iş yeri bilgisayarı bazı sitelere girmeme izin vermiyor, bunlara avmarketi de dahil o yüzden göremiyorum. Akşam eve gidince bakarım kamışa. Gerçi link biraz fikir verdi (2,10 güzel uzunluk, teleskobik sanırım - pek tercih edilmiyor, iki parçalılardan tavsiye ederim. 10-30 gr atar sanırım o uygun) kamışın ağırlığına da dikkat et. Bende Okuma X spin 2,40 kamış var (50 tl) çok memnunum tavsiye ederim. 60 kafa makina, spin için çok büyük ve ağır olup seni yoracaktır. 30 luk kafa bi makina tavsiye ederim. Bence 1 kere al en azından ortalama bişey al, sonradan pişman olup, değiştirmek daha pahalıya mal olur.
Dikkatli okumamışım sen kamışı almışsın, artık bize hayırlı olsun demek düşer. Özellikleri güzel eh fazla ağır da değilse ne ala. Zekvle kullanmanı temenni ederim.
Önerilerin için teşekkür ederim. Yazdığın sahteleri daha önceden incelemişliğim var. Hepsi de kendini kanıtlamış kaliteli sahteler. Gerçi yeşil Daiwa Dr.Minnow 9 cm 01 ve 18 kodlu olanlardan (istemeden de olsa) aldım. İnternet sitesine başka bir daiwa siparişi vermiştim ellerinde yokmuş bunları yolladılar. Neyse içime sindi mi hayır. Şimdi aklım Maxrap FG ve Daiwa Saltiga Laser Sardine'de. Sanırım bu ikisini de en kısa sürede alacağım, içimdeki dayanılmaz ses öyle diyor
158 gr teleskobik kamış için çok iyi bir ağırlık güzel seçim yapmışsın. Hayırlı olsun. Bence makina için seneye kadar sabredemezsin, o elindeki daiwa veya pelicanlarla 1-2 levrek çek, soluğu av marketinde alacaksın Daha az yoran daha uzun süre atçek yapacağın küçük, hafif, hızlı devirli (En aşağı 5,0,1) bir makina alacaksın. :laughing: Bende yaptığın av hikayelerini zekvle okuyacağım