Konuyu takip eden herkeze merhabalar. Ben şahsım adına bu tekne işinin peşini bırakmış değilim. bence en uygun olanı hazırlıklı bi şekilde 3 _ 4 saatline akşam üstü en fazla 2 _ 3 arkadaş daha bulup K.çekmeceden açılıp yeşilköy açıklarında vakit geçirmek. Bu okadar zor olmasa gerek.
abi tamam şu saatte gidiyoruz de atlayıp gelek. güzel olursa yine gideriz. en azından deneriz. olmadı kıyıya devam.
Vedat Abi banada uyar. Fakat akşam üstü tekne biraz (en azından bizim gibi acemiler için) bu havalarda riskli olmazmı? İşin balık kısmını pek düşünmüyorum. Maksat tanışmadığımız arkadaşlarla tanışmak sizlerlede kaynaşmak, o yüzden lüfer varmış yokmuş çok önemi yok. Kadrinin dediği gibi saati söyle hemen atlayıp gelek.
bu tekneler sandal değilki niye rahatsız olalım deniz tutmuyorsa sorun olacağını sanmıyorum onunbile eczanelerde ilacı var bitane alıyosun sorun kalmıyo öle cok durmakta sıkar adamı üç dört bilemedin beş saat kısmetimiz neyse lır geliriz. şuanda havalar okadarda kötü değil hafta sonu nasıl olur bilmiyorum pazar günü bi bakalım. Hazırlıklı olalım hadi deyince gidelim. özelden mesaj atabilirsin.
bu tekneler sandal değilki niye rahatsız olalım deniz tutmuyorsa sorun olacağını sanmıyorum onunbile eczanelerde ilacı var bitane alıyosun sorun kalmıyo öle cok durmakta sıkar adamı üç dört bilemedin beş saat kısmetimiz neyse lır geliriz. şuanda havalar okadarda kötü değil hafta sonu nasıl olur bilmiyorum pazar günü bi bakalım. Hazırlıklı olalım hadi deyince gidelim. özelden mesaj atabilirsin.
Bencede sabah gitmek daha iyi olur gibi geliyor. Ama sabah dediğim saat 9-10 gibi değil 6 bilemedin 7 de çıkmış olmalıyız ki bi işe yarasın. tabi yinede karar sizin. Ben her türlü uyarım...
kısmet ama akşam üstü daha iyi oluyor tekneler hep akşama doğru açılıyor. Bence öğleden önce zaten referandum var oy kullanırız öleden sonra hazırlanır akşama doğru balığa çıkarız.
tabi tabi, ordada görüşürüz bu konuyu. Forumu daha fazla meşgul etmesek iyi olucak, Moderatör arkadaşlar birazdan müdahale eder zaten
tekneden atmak için el çaparisi mi kullanacağız? hangi malzemeleri ayarlayalım? yem olarak ne kullanacağız? ona göre hazırlıklı gelelim.
organizasyon pazar sabahı olarak kesinleşti sanırım, tekne sahipleri ile konuşulup saat belli olacak. gelmek isteyenler mesaj atsınlar ki kaç kişi olacağız kaç tane tekne olacak belli olur.
En son Vedat Abiyle görüştüğüm kadarıyla henüz kesinleşen birşey yok. Cumartesi akşamı müsait olursan eğer senide yeşilköye bekleriz. Orda yüzyüze daha net bir karar alınır. Eğer gelemezsen tel.ini bırak ki ortaklaşa verilen kararı sanada bildirelim. Ama sabah yada akşam benim için hiç farketmez, karar ne olursa ona uyarız...
Vedat abi özelden mesaj attıydı, sabah olacak inş. tekne için kaptan ile görüşüp saatini söyleyecekti. kaptanla görüştükten sonra kesinleşir sanırım. yeşilköye gelecektim ama abilerim organizasyonu içecekli olduğundan vazgeçtiydim. ama orada kesinleşecek ise ben gelirim. ama cumartesi akşamı kesinleşmesi için biraz geç. eğer olmazsa ben istinye tarafına plan yapacağım. orada da birşeyler çıkıyormuş sanırım.
Kadri kardeşim, sen bizi yanlış anladın herhalde, biz balık tutmaya gidiyoruz, kafa çekmeye değil. Yanlış varsa düzeltelim. Ha bu arada 1-2 kutu arpa suyu fena olmaz diye düşündük. "Benim içki içilen yerde işim olmaz" diyorsan, o senin bileceğin birşey. Ama olayı çok abartmamak lazım...
Kadri zaten bende bizimde ağzımızın boş durmaması için bi termos çay getiriyorum. İsteyen çayını isteyen çorbasını...