buluşma yerine bakıyorum da. tren istasyonu var, ptt filan var oraya yakın biryer mi? o tarafları pek iyi bilmediğimden soruyorum çok aramayayım. arabayla geleceğim bir tarif edersen süper olur.
o zaman tam bu nokta http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/Default.aspx?&ap=istanbulresim&cx=73153&cy=93697&scl=8
Arkadaşlar günaydın, keyifli paylaşımlar. Dün akşam yiğenimin doğum günü vardı o yüzden nete giremedim, çok şey kaçırmışım anlaşılan. Son karar olarak toplanma yeri 4 nolu kayalıklarmı oldu yani? Kadri google earth'dan bakmayı denedinmi hiç. ordan çok net olarak görünüyo. havuzlu kavşaktan sağa dönüp az ilerden u dönüşüyle geri dönüyosun ve hemen ilk sağdan girdinmi yolun sonuna kadar geliyosun. İşte orası 4 nolu kayalıkların arkasındaki siteler. Yalnız 4 nolu yer okadar kalabalık olursa biz nekadar rahat ederiz, nekadar muhabbet edebiliriz orası tartışılır. O yüzden buluşma yeri konusunda son kararı vermemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Sizler ne dersiniz?
Eğer 7 nolu yere geliceksen buradan hemen sola inip yolun sonuna kadar devam etmen gerekiyor kadri. Ama 4 nolu yer havuzdan daha yakın olur.
oraya daha önceden yüzmeye gelme gibi bir hata yapmıştım o yüzden hatırladım. ibrahim amcadan lüfer tutma dersi alacağız , zaten ben anca izleyici olurum. baktık kalabalık ona göre hareket ederiz. lüfer tutmayı öğrensek bugün bizim için kar sayılır.
serkan günaydın yarın saat 08.00 ila 09.00 arası tam burada çekmece meydanında buluşuyoruz sıkı giyinmeyi unutma gerçi tekne kamaralı yamur yağarsa kaçarız tam bi macera olcak birde özelden bana cep telefonunu gönder bende bulunsun.
Serkan, günaydın, sen 16.00 gibi Çiroz'da ol dostum. Yücel, Murat 44 ve ben 6 nolu noktada olacağız büyük ihtimalle. Dediğin gibi orası daha rahat olacak. Buluşma yerimiz Çiroz 6 numara. anlaştık mı? Bir karışıklık olmasın...
Tamamdır Abi, fakat Kadri ile İbrahim abi 4 te olucaklar. Bi karışıklık olmasın. Bende 65 noluda olma taraftarıyım...
abi bende oraya gelirim. ben orada buluşup 4 e geçeceksiniz diye direk oraya gideyim dediydim. saat 4 de 6 numaradayım.
Belki onlarla daha sonra buluşuruz. Murat'ta İbrahim Abi'nin telefonu var. 6 nolu yerde buluşup şansımızı deneriz, baktık olmadı 4'e geçeriz. Belki de onlar bizim yanımıza gelir. Biz 16.oo gibi orda olacağız inşallah. Özelden telefonumu atıyorum sana.
Kadri,büyük bir ihtimalle istavrit tutamaya biliriz. suda lüfer varsa iztavrit ve izmarit falan kıyılamaz. gelirken biraz istavrit alın , sana Ö.M. attım tel nomu verdim beni ara oradan.
arkadaşlar sorun olmaz,biz ordan yürür geliriz yada kadride araba varmış zaten. oraya intikal ederiz,merak etmeyin. telefonlaşırız.
canlı olması önemli değil,onları fileto keseceğiz zaten. Ama taze olsunlar.Canlılardan alırsan taze olur yemlik de biraz iri versinler. ama canlı getirmeye çaba sarfetme,bırak ölsünler. Canlı olursa ben kesmem zaten