güzel hava, güzel insanlar, güzel muhabbet, balık olmasada kaybedilen birşey yok aksine kazanılan çok şey var.
ya gelemedim balıkları boşver muhabbeti kaçırdım ona yanıyorum. yarın güzel olacak inşallah. bunları geçelimde neler yaptınız anlatın gari. bakıyorumda senden başka kimse yok forumda.
ya benden başka sitede kadri var ekip orda gene ibrahim abi , ercüment , seçkin kız arkadaşıyla beraber , serkan da bizden önce kaçtı yarına rahat izin kopabilmek için ama muhabbet hakikatten çok güzeldi seçkinin arkadaşı 1 adet izmarit seçkin 1 adet karagöz , ibrahim abi 1 adet izmarit (ama devam ediyo) olcayda 1 adet iricene iskorpit aldı son durumu bilmiyorum ama lüfere attık hep beraber var ama tutamadık ibrahim abinin mantar takımıyla beraber yuttu kıyıya 10 mt kala kaçtı.olay bu şimdilik ama yokluğun belliydi bayağı andık seni
güzel muhabbet olmuş balığı tutmak ta var kaçırmakta kaçan balık büyük olur derler kısmet yinede ilaç niyetine birertane balık tutmuşsunuz. hadi iyisiniz.
evet ama hakikatten muhabbet süperdi tabi bide benim olta kırılmasaydı süper balık tutardımda bahanemde hazır kardeş yanlız harbi çok yüzsüz adamım ya gerçi sen yanımızda olmasanda canlı bağlantı yaptın selamını aldık eyv.
Senin canın sağolsun yenisini alır, en güzelini tutarsın. Sen yarın gelde balığın vuruşlarını parmağının ucunda hisset. Oltaya ne hacet. Ele oltasıyla tutucaz balıkları kamışa makaraya ihtiyacımız yok. Atıcaz çekicez burda balık yosa başka yere gidicez balık tutmadan gelmek yok.
ya bende isterdim gelmekte vadet uymadı bu referandum çıktı bide annemlerin allah nasip ederse hac olayı var bu sene onları diyanet e götürcem ordan çağırmışlar benim başıma kaldı
abi çok memnun kaldık. inşallah başka yerlere de organizasyon yaparız. şöyle boğazın dar kesimlerine doğru gideriz. nası olsa lüfer takımı yapmasını öğrendik. ibrahim abi sağolsun, eliyle lüfer takımlarını ve filotaları hazırlayacağımızı gösterdi. daha lüfer sıftahı yapamadık.
Şüphen olmasın balık tutmanın tadını çıkarıcaz yarın. Buarada yarın oy kullanmaya kaçta başlanıyo bileniniz varmı.
abi 8.30 da meydanda olacağız inşallah. ben ve iki arkadaşım gelecekler. başka gelecekler tam belli mi ??
tamamdır abi, yem olarak tavuk göğsü aldım. sabah da gidip biraz kumkapıdan biraz karides alırım diye düşünüyorum. eğer küçükçekmece de varsa oradan da alabilirim daha iyi olurdu.