ozaman oltayı takımı neden alıyosun derse ne diyecen yengeye maç yaparken oltayıda denize saldık belki yolunu şaşıran takılırmı diyecen kadri
yok abi ben arabadan hiç getirmiyorum takımları . halı saha eşofmanlarını giyip balık tutarken belki birileri dalga geçebilir tabi
sen bi dene bakalım kadri eğer yerse yenge bizda yaparız zaten balık tutarken rahat şeyler giymek lazım eşofman falan
Yok Olcay abi öyle bişey tekne falan, kim demiş onu? Bugün seçim vardı evimizdeydik o yüzden... Şaka biyana zaten elimiz boş dönmenin sıkıntısı vardı bunun üstüne bide radyoda duyduğum o felaket haberi herşeyi unutturdu. Sinirlerim altüst oldu. HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN...
Başımız sağolsun, gerçekten dayanılacak gibi değil. insanımız artık yeter diyor ne amerika ne de başka birinden daha izin beklenmemesi gerekiyor. inşallah yapılacak operasyonlar terörün kökünü kurutur. ben sahile iner çıkarken iki ayrı protesto grubuna rastgeldim. e5 de birsüreliğine kapanmış. halkın topyekün yeter artık demesi çok önemli.
PKK'yı Amerika yıllarca besledi, başımıza musallat etti, şimdi kökünü kurutmak için adamlardan izin almayı bekliyoruz. Amerika her durumda bölgede atını oynatmaya devam ediyor. Lanet okumayı hiç sevmem ama bunlara lanet olsun demet az bile...