Tüm dostlara merhaba.ben İstanbul,yeşilköy'den ibrahim. Emekliyim ve zamanımı,özelliklede yazları yeşilköy sahilinde balık avlayarak geçiriyorum. yazları gündüz uyuyor,akşam üzerinden sabaha kadar da sahilde oluyorum. Amacım sitede kalıcı ve katılımcı olmak olmak. Eğer yeşilköye yakın olur veya ulaşım (yeşilköye gidiş geliş bakımından) sorunu olmayan bir yer seçilirse ilk organizasyona da katılıp sizlerle tanışmak isterim. tekrar selamlar,diğer konularda görüşmek üzere.
. İbrahim Amca Bizde en az haftada bir Yeşilköy RÖNO Park a çay içmeye geliyoruz. ( Ev yakın olunca kolay oluyor.) Aramıza hoşgeldin. Görüşmek ve Tanışmak dileklerim ile...
İbrahim abi tam yerine geldin,Hoş da geldin.. Çok keyif alacagına emin olabilirsin.. Biz burada buyuklerime cok saygı gosteririz.. Umarım sen de memnun kalırsın..
Tam röne parkın altındaki, yeni yapılan basket sahasına gitmeden evvel siyah kayaların üzerinde yaklaşık hergün balık tutan kırmızı kepli uzun saçlı yaşlı balıkçının yanına gel ve ibrahim amca nasılsın diye seslen.bekliyorum.
Evet Murat,eğer bir aksilik olmazsa kesinlikle katılacağım.birazdan linke girip saati ne bakacağım.Pazar günü görüşmek dileğiyle .