Selam arkadaslar dün gece gittigim yilan baligi avimda yaklasik 2 kiloluk bir yilan baligi yakalayarak kendi rekorumu kirdim fotolar arkadasta oldugu icin sadece bir tanesi yüklemis onu paylasiyorum digerinide bana gönderinde onuda paylasacagim Yer: Bodensee (avusturya) saat gece 12:00 gibi Yem solucan Derinlik: Yaklasik 1, metre civari Ben bu baligi hic derinden yakalayamadim hep 1 metre ve daha sig sularda yakalayabildim
Tebrikler güzel balık ve güzel bir gece olmuş.. Elektrik çarpmıyor mu bu balıklar bildiğim kadarıyla eel lar elektrikli oluyor hatta akvaryuma kablo ile ampul bağlayıp ışık yakanlar görmüştüm. yakaladıkdan sonra nelere dikkat ediyorsunuz anlatırmısınız biraz?
Tebrikler çok uğraştırmıştır, sarımsaklı soğanlı yağlı, limonlu baharatlı bir sosa yatırıp bekletirsen yuvarlak, yuvarlak kesip ızgarası çok güzel olur, afiyet olsun, sevgiler hoşça kal.
zaten elektrikli olsa abi bu raporu yazamazdı şimdi ... işin şakası. pek bilmemekle beraber soruyorum denizlere açılan yerlerdeki yılan balıkları mı elektrikli oluyordu acep ?
Tebrikler Ercan bey.. rahmetli dedem en lezzetli balık yılan balığıdır derdi.. hiç yemedim eminimki lezetlidir.. Rastgele..
Tebrikler.Gerçekten çok lezzetli bir balıktır ama sudan çıkartır çıkartmaz ( derisi kurumadan ) boynundan kesik atıp tulum çıkartmak gerekir, yoksa derisini yüzmek çok zor olur.Dilim dilim doğrayıp, Orhan Baba nın tarifindeki sosla bekletip ızgara yaparsan tadından yenmez
tebrikler.Bu balığın ızgarası harika oluyor arkadaşlar.Ben inanamadım bir balık bu kadar yağlı olurmu diye hele tatlı su balığı.Ayrıca üremeleri çok ilginç.sadece dünyada okyanusun 1 bölgesinde ürüyorlar.Yumurtadan çıkan yavrular annelerinin yaşadığı akarsulara geri dönüyor. İnternette var bilgi çok ilginç.
bu baligi yakaladigim gece ikinci bi ufakliklta yaklasik 30 cm lik bi yilan baligi daha yakalim ama geldigi gibi göle tekrar iade edildi bi kere meksikaya gidip gelsin milli olsun diye )) herkez bu baligin lezzetinden bahsediyor burdaki yabanci arkadaslarda bu baligi dumanda yapacaksin diyorlar artik nasil oluyorsa cook lezzetli oluyormus
slm ercan kardeş tebrikler güzel balık hep tutmak istemişimdir özellikle jeremy veyt ırmak canavarı programında izledim baya hoşuma gitmişti şimdi baktım sen avlamışsın darısı başıma rastgele