Yilan baligina niyet sazanmis kismet

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Ercann68 tarafından paylaşıldı.

1. Ercann68

Ercann68 ercan

En İyi Avı:
    sazan 5.6 kilo
    Yilan baligina niyet sazanmis kismet 5,6 Kilo

Selam arkadaslar gecen gece bacanagimla birlikte gece yilan baligi icin avlagimiza gittik avlaga vardigimizda ilk is olarak cadirlarimizi kurduk yagmur ihtimali icinki iyiki kurmusuz oltalarimizi salladik gece saat 10 civari benim oltaya saglam bi vurus aldim sarildim oltayi cekiyordumki malesef yari yerde kacirdik nasip degilmis dedik neyse ben solucanlari yenileyip oltayi attim aradan 10 dk gecmedi benim oltaya cok saglam bi vurus daha bu sefer balik yine geliyo ama saglam bi balik oldugu baligin gelisinden belli baya mücadele ediyo Allah kalbimi biliyo ben kendi kendime ya gelen yayin yada cok büyük bi yilan baligi dedim neyse baligi kenara gelince fark ettikki sazan benim bacanak atladi suya baligi tuttu cikardi, Benim avusturyadaki bu ilk sazanim ve rekorum oldu 5.6 kiloluk bi balik ama isin tuhaf tarafi olta attigim yerin derinligi en fazla 1 yada 1,5 metre kesinlikle 2 metre bile degil o balik gece bu kadar sig suda ne geziyordu sazanci ustalarin yorumlarini merakla bekliyorum tskler
    Bu arada gece yanimda foto makinasi olmadigi icin resim sabah cekilmistir malesef telefomunda da Flash yok ama bi dahaki telefonumda kesinlikle flashli olacak Saygilarla....

Son düzenleme: 17 Haziran 2011
  2. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    tebrik ederim abi çok güzel bir balık :) avusturyaya selamlar

3. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Tebrikler güzel bir sazan :) . Ne çıkacağı belli olmuyor bazen . Önemli olan nasibin olması varsa nasipte çıkıyor işte .

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Ercan maşallah güzel balık , Yeşillik ortam dahada güzel..;) :)

5. mehmetshow61

mehmetshow61 mehmet özdemir

En İyi Avı:
    9,2 kg sazan
    sazan balığı bu kenarda gazmez mi bi az mı yakaladık kurşunsuz misinayla 2 metre önümüzde balık ey gidi günler sezon bi açılsa acayip özledim

6. Ercann68

Ercann68 ercan

En İyi Avı:
    sazan 5.6 kilo
    ins devam eder bu baliklar :))