Yılın Son Avı Tatlı Su Levreği Avı Kurtboğazı merhaba arkadaşlar bugün babam , ben ve amcamın oğlu kurtboğazına tatlı su levreği avlamaya gittik. akşama kadar toplam 69 tane levrek yakaladım ancak hepisini getirmeye gönlüm el vermedi 15 tanesini aldıkdan sonra gerisini suya bıraktık... avlanma için sasi kullandık at çek usu ancak kurtboğazında at çek çok verim vermiyor. benim kullandığım yöntem yemi suya atıyorsunuz ve otlayı suya doğru uzatıyorsunuz kamışı sonra göle paralel bir şekilde 15-20 metre yürüyorsunuz sonra duruğ çekmeye başkıyosunuz gayette başarılı bir av geçirdik. avın zevkinden iftara 5 dakka kala gölden ayrıldık orucumuzuda ekmek ve suyla arabada açtık... resimleri biraz önce çektim arkadaşlar babam buzluğa koymuş balıkları çıkardım fotoğraflarını çektim... belki merak edenler olur diye bu benim için yılın son avıydı artık kış geliyor ve avlanamıcam takımları kömürlüğe kaldırdım çok hüzün vericiydi.gerçi evde bu anı görünce sevimeyenlerde yok değildi )) balıklar biraz donmuş arkadaşlar kusura bakmayın gölde resim çekemedim daha doğrusu aklımdadı unuttum bende dolapdan çıkarıp çektim sizler için
kapaklara yakın yerlerde çok yosun var oralarda pek tutamadım ben ortalarda tutmaya çalıştım pazarköy tarafları değil yanlız kurtboğazı tesislerinde arabanın gittiği son yere kadar gittik ordan aşağı inip attık oltalarımızı... evet balığın derisi oldukca sert yüzülüyor derisi ben etini seviyorum lezzetli eti oluyor
avıma yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar aslında baharda bir kurtboğazı buluşması gerçekleştirsek çok güzel olur ankaralı dostlarla ben arabamın aldığı kadar kişiyi götürebilirim kurtboğazına ve ardından tekrar evlerinin önüne kadar bırakabilirim yeterki sıcak bir arkadaşlık ortamı sağlansın