Sonradan bize katılanlarla birlikte toplam 7 kişi turna peşine düştük haftasonu. Avın henüz başında yeşil fire tiger deviatör'ümü kaybettim. Mandalı açmayı unutmuşum. Genelde küçük ama avcı silikonlarıma atlayan balıkları çıkarmakta zorlanıyordum, bu kez 3 saldırı aldım ve kaçabilemediler Bir balık yine heyecanım yüzünden kaçtı, kaloma vermeliydim, asılarak kopardı 0,13 adrenalin ipimi. :x 1 adet 41 cm 1 adet 47 cm 4 adet de 50 cm üzeri balık aldım. En zevklisi son olarak aldığım 58 cm idi. :mrgreen: Balığın takibini ve kaşığa saldırışını gördüm. Dışarı çabuk aldım ama dışarda mücadeleye devam etti, elimde 2 tane diş izi var. Genel olarak beklediğimden kısır geçti. Ama zaten artık balık bahane dostluk şahane... Kamp yerimiz; Meramız; Bunlar da balıklı fotolar;
ilk tebrikte benden olsun...Bol trofeli avlar dilerim. Turkmenistan'dan tum balik sevdalilarina selamlar...
Tebrikler,Ortam pek Turnaya müsait değil ama demek ki yaşıyor.Avlarınızın kazasız-bereketli geçmesi dileğiyle... Rasgele
Tebrikler Yavuz abi, daha kapatmak için erken ama avlağınız uzak sanırım. Güzel bir sezon kapanışı olmuş. Seneye devamını dilerim...
abi tebrik ederim sizi ve ekibe katlan arkadaşları..güzel yakışıklı balıklar almışsınız kalabalık olunca sohbette bol olmuştur..temiz hava yıda almışsınız ..başka ne istiyon abi
Teşekkürler Serkan, Aleykümselam Gerçekten çok zorlu bir meradır Mustafa... Ama koyları bereketlidir. Sizlere de rastgele. Bu yıl sanırım 5 kez gittim o meraya. Hiç boş çevirmedi. İnşallah seneye beraber de gideriz. Hoşcakal. Teşekkürler Mert. Gerçekten çok eğlendik. Teşekkürler Fatih. Kasım ortası havalar izin verirse, arkadaşları da ikna edebilirsem bir ihtimal gidebilirim. Nasip. Teşekkürler Tuggin. Meraya turnanın aşılanma tarihi çok eski değil. O yüzden sanki tornadan çıkmış gibi çoğusu 50-55 cm geliyor. Her geçen yıl büyüyecek elbet. Bedenen alabildiğince yoruluyor, ruhen bir o kadar dinleniyoruz Kadir. Yolculuğumuz ayrı zevk, fakir sofralarımız ayrı, sohbetimiz, şakalaşmalarımız bir başka. Neredeyse av teferruat kalıyor. Teşekkür ederim Sonay. Nice güzel avlara... Tekneden av bu kadar sarmıyor inan. Kıyı avını daha çok seviyorum. Teşekkürler Armağan.
Dostluğunuz baki, muhabbetiniz ali olsun. Balıklar ise afiyet olsun. Bu arada sanırım tebliğde yapılan son değişiklikten haberimiz olamamış Yavuz abicim. Turna alıkoyma kişi başına 5 adet olarak değiştirildi. Seneye yapılacak avlarda sayıyı boyla telafi edebilecek gürbüz turnalar dilerim.