c.tesi sabahı sarayburnuna gittim. saat 6 civarı ordaydım. bir gittim ki sankı mıllet cuma namazında. neyse dedim bize bir yer vardır. taktım çaparımı saaldım denize. ilk atışta başkasıyla karıştı. 4-5 atış derken sonuç aynı. topladım takım döndüm eve. pazar sabahı kandıllıdeydım . mevcut kalabalık ordada aynı. oradada ilk atışta çaparıde balık olduğunu anladım. daha sevinemeden benim çaparı karadenize doğru yolalmaya başladı. çapraz atan bır arkadaş çaparıyı çok beğenmiş olacakkı kendisine cekiyor. oltada balık vardı ama takım gitti. ondan sonrakı atışlar yına aynı... arkadaşlar çok balıkta wallahı gözüm yok ama oltaların karışmadığı daha sakın kayalık olmayan nereler var. yardımcı olun bana. yoksa bu gidişle bu işi bırakacam
tam yerlerine gitmişsiniz oralarda balık iyi oluyor ama sıf kalabalık yüzünden gitmiyorum... hangi semttesiniz.?
imzanızı buradan düzenleyerek isim ve doğum yılınızı yazmanızı rica ederiz. (Soyadı zorunlu değildir) bu kısmı silerseniz tamamdır
Sakin Yer Boğazda istavrit için sakin yer ararsan Hisarönünü tavsiye edebilirim. Tenha ve iri istavrit verdiği çok olmuştur. Akıntıya sebep yanına ağır kurşun da almanı tavsiye ederim...
Bari sarkinin kalaninida yazsaydin bire ne güzel mirildanmaya baslamistim insallah iyi bir avlak bulursunda, söyle neseli bir seyler calarsin