yine THUNDER BUG, yine KASNA

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında İsmail TALAY tarafından paylaşıldı.

1. İsmail TALAY

İsmail TALAY ismail talay

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    minekop 4 kg 2006 (zıpkın)
    Dün (22/05/2011) akşamüzeri saat 17.00 ye kadar dükkandaydım. Malum biz hafta sonları açığız, sazan avı kapalı ama tek tükte olsa akarsulara ava gidenler var. Hal böyle oluncada hizmet kaçınılmaz
    17.00 ye kadar Balığa giden gider buralarda , sonrasında gelen olmaz ve dükkanı kapatır balığa kaçarım. Geçtiğimiz pazartesi at çek raporumu yazmıştım hatırlarsınız, ulaşımı ancak Arazi araçları ile yapılabilecek olan aynı meraya yola çıktık. Enişte ve Niva ile ..
    Sevgiliye kavuşacak bir aşığın heyecanı ve sabırsızlığı gibi adeta, 10 km yolu bitmek bilmedi. Her yol gibi bu yolda nihayete erdi.Sazlıkların ve ormanlığın yüksekk olduğu bu yerde geçen defa nivayı zor bulmuştum. Bu defa yüksek bir yere çıkardım arabayı ki, görebileyim başımı kaldırdığımda.
    Bir an önce kaşığı suya atma isteği ile hızlı adımlarla vardım tamda geçen hafta atçek yaptığım noktaya.
    Burası yaklaşık 1 m derinlikte, zemini taşlık ve yer yer kumluk, nyavaş akıntılı ve yer yer durgunlukları olan muhteşem bir yer. Burada sadece 4 tatlı su balığı yaşıyor ..Bıyıklı, kasna,sarı balık, kum balığı (kaya balığı)..Ancak hedef sadece kasna.
    Ekipman : NEREUS 5-10 gr atarlı kamış
    Alba double 30 sığ kafa makine
    SİGLON 0,18 misina
    Ve tabiki yine thunder bug
    Yukarıdaki gördüğünüz resim avlandığım nokta , aslında sık sık yer değiştiririm ama bu kez 3 saat boyunca sadece burada at çek yaptım. Reimde işaretlediğim noktalara düşürdüğüm kaşığı çok dikkatli ve sistematik şekilde defalarca atıp çektim.
    Her anı heyecan dolu, güzel bir kasna avı yaptım. Geçen pazartesiden kepçeyi yanıma almadığıma pişman olduğum halde yine kepceyi unuttum. Balıkları dışarı alma esnasında ciddi boyutlarda 5 balığı kaçırdım.
    Ama yinede tek kelimeyle harika bir akşamüzeriydi. İşte thunder bug.
    İşte 22/05/2011 in kasnaları.
    Hepinize rasgele arkadaşlar.

2. aksakal

aksakal RAFET DOĞAN

Tebrikler

İsmail bey güzel avınızı tebrik ederim. Umarım düğünden sonra da böyle avlar yapma imkanı bulursunuz.

3. İsmail TALAY

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    rafet bey teşekkürler, düğünden sonra da devam. artık raporları eşimle atarız.

4. UBIH

UBIH sinan

Favori Kamış:
    O an elime hangisi geçti ise
    Favori Makine:
    Oda öyle
    En İyi Avı:
    3cm lik kaya balığı :)
    Sevgili İsmail yine imrenilesi bir kasna avı yapmışsın,yalınızki bir kaygım var,evli olan ustalar bilirler,içişleri bakanları balık avı izin konusunda pürüz çıkartırlar. Açizane önerim;Eğer balık avı bir tutku halinde ise işi baştan sıkı tutmak gerekir,

Son düzenleme: 23 Mayıs 2011
  5. İsmail TALAY

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    Sinan bey içişleri bakanı da balıkçı ;)

6. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Harika bir av olmuş yine balıklar kayda değer tebrik ediyorum. bende birazdan at çek için yola çıkıcam :) Bu arada lada niva tam bir arazi aracı istesende arazide kalma gibi bir ihtimalin yok öyle bir araç :D çok yakıyor meret ama :)

7. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    tebrik ederim.benim en büyük hayalim bir tane NİVA ELEKTRİKLİ MOTOR ve ŞİŞME BOT bu üçüne kavuşsam kendimi koç gibi hissedeceğim.Nivanız çok hoş fiyatı nasıl memnun musunuz açık veya özelden atarsan sevinirim

Son düzenleme: 23 Mayıs 2011
  8. İsmail TALAY

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    teşekkürler.

niva 94 model, 5 vites gayet memnunuz, 9000 tl ye aldık, satmayıda düşünmüyoruz.

9. Dentice

Dentice Hasan Hüsnü DEDEOĞLU

Niva benimkinden 1 yaş küçükmüş :) Harika araçtır şu ana kadar girmediğim çıkmadığım mera kalmadı hiç bi zaman yarı yolda bırakmadı....Balıklar için ayrıca tebrikler.....Güzel Kasnalar...

10. okyar5

okyar5 okyar kahraman

Favori Kamış:
    D.A.M ve Remixon kamış
    En İyi Avı:
    120 cm yayın ve 45 cm dağ alabalığı
    Tebrikler Ismail..

11. eray ersoy

eray ersoy eray

Favori Kamış:
    bass pro m8
    Favori Makine:
    shimano stradic
    En İyi Avı:
    deniz levreği 2,5 kg
    Tebrik ederim. Rebel in çekirgesini denemeni tavsiye ederim. Bir de surecatch in crawfish i var ama şu anda bulunmuyor. Bu yemler le daha eğlenceli av oluyor.