teşekkürler ahmet sizlerede denk gelmesi dileklerimle teşekkürler murat artık mereda pek görüşüemiyoruz teşekkürler reisim beğenmeniz yetti sağlıcakla kalın eyvallah serhatım sen bi gel atçekte deneriz kalkanada gideriz
gerçekten her cins balık mevcut meralarımızda isa üstadla sırf tanışmaya gittik av işini başka gidişimize bıraktık yok be isa ballının eline su dökemem ben rapor işlerini pek beceremiyom nedense
ege mesaj olarak az önce attım kardeşim gençlerde zaten senin yaşlarındaydılar bakma bende 20den fazla kamış ve makine var gideceğim balığa göre kamış alıyorum yanıma takımlarıda kamıştan çıkarma huyum yok iğneleri hemen üzerine takıştırdığım için süngerler hep yırtılıyor daha hiç kullanmadığım kamışlar bile var yıllardır öyle duruyor onlarada sıra gelmeya başladı hadi bakalım bandırmaya hoş geldin bundan sonra getirdiğin iğnelerle şansımızı deneriz
Hakkaten cok guzel baliklar.Hepside turunun guzel ornekleri.Tebrikler Guze avlarinizin devamini dilerim:thumb:
Tebrikler Mustafa kardeşim, minakop balığına bizim buralarda hiç rastlamadım, fakat çok güzel gözüküyorlar, tadı da iyidir inşallah. Sevgiler , selamlar tekrar bayramınız mubarek olsun.