Crystal Minnow suspending çekilirken belirli bir derinliğe inen ve çekmeyi bıraktığınızda o derinlikte asılı kalan bir modeldir. Yo-zuri nin crystal minnow serileri çok etkili sahtelerdir. Özellikle gece avlarında çok başarılıdırlar. Herkes tek tük çinekop çekerken rapala ile ben c24 uskumru modeliyle at-çek balık alırdım. suspendingin silver blue ve tennessee shad modeli boğazda gece sarıkanat-lüfer avı için biçilmiş kaftandır. Düz beyaz ve kırmızı kafalı modelleride gece inanılmaz başarılıdırlar.
hangi modeli ve rengi bende bende de var 3 adet ama daha deneme fırsatım olmadı. 2 adet minnow target 1 adet gecko modeli var elimde.
Bilgilerin için teşekkürler Birol.Nereden buluruz.İnternetten bakmadığım yer telefonla aramadığım av bayi kalmadı.Kütahyadayım burada zaten sıkıntılı bu sahte yemler hiç yok.Ankara İzmir İstanbul Eskişehir internetten bulduğum tüm av bayileri aradım yok diyorlar. 130 mm var hepsinin elinde , 90 mm yok.Bildiğin bir yer var mı bilgilendirirsen sevinirim.
bugün öğlen malzemecileri rapala için gezeceğim. sizin istediğiniz modele de bir bakayım belki denk gelir.
Emir çok sağol benim için bi göz atarsan sevinirim. Renk Kodu B ve GT var ise , av bayininde telefon bilgilerini yazarsan buraya sevinirim.
Bizlerde hep arıyoruz, suspendingi bulmak zor gerçekten. malzemecileri ciddi şekilde dolaşmak gerekiyor.
130 var elimde bana çok büyük geldi.Sorduğum herkes de turna için 90 ideal diyolar.Sizin fikriniz nedir?
herkesi bi kenara koyun. herkesin %90 ı sadece internetten duyduğunu satıyor. yo zuri niye yozuridir diye düşünmüyor. tekneden çekilecek bir suspending modelin kime ne faydası olur diye bakmıyor. koşuyor malzemeciye alıp geçiyor. hedef turnaysa (deniz yada tatlı su farketmez ) 13 cm bir balığa 8 cm turna saldırır. ayrıca askıda kalan sahteye dururken saldıran bir balık gören varmı bu sitede bilemiyorum. söyle özetleyeyim 15 cm hidro tiger ile 6 cm altimaya aynı boyda balık saldırıyorsa ( ki benim teknede çekerken saldırıyor 9 cm ile 13 cm crystal arasında hiç bir fark olmaz). olur diyen bu işi pratikte bi anlatmalı bence. aynı gece 8 tane farklı model yo zuri çektim vuruş oranında altima başı çeker ötekiler arasında hiç fark yok desem olur
henüz bulamadım Ali Kemal.Aramaya devam ediyorum.İrtibata geçtiğim yerler haziran başında ellerinde olacaklarını söylüyor.Sen nerelere baktın Ankara'da.Nasip olursa bugün Ankara'ya gelecem.
jerky minnow rover 98 buble pen 80 buble pop ve bayb minnow...şimdi ise keşfedilmeyi bekleyen yeni bir model var...onu alacağım aynı markaya ait...önce deneyip sonra aktarımlarda bulunacağım...ama kendi şahsi düşüncem river2sea marka sahtelerin ülkemiz tatlı ve tuzlu sularına uygun olduğunu düşünüyorum...zaten atış esnasında tüm kalite ortaya çıkıyor suda yüzüş esnasında bunuda ispatlıyor...ayrıca iğne setleri daichi (japon) bu bile oldukça iyi bence...
ankarada 1-2 ay evel araştırdım yoktu bayada yer bakatım ama nafile 1 yerde 130mm lik GT buldum ama ben kıyıdan kullandığım için uygun görmüyorum tekneyle sırtı çeksem belki uygun olabilirdi eğer 130 cm uygun gelirse ulus dışkapı köprüsünün orada av malzemesi satan çooook dükan var orada Pars balıkcılığa git eğer satılmadıysa 130mm işine gerilrse GT modeli var. diğer gitmeni tavsiye deceğim çağdaş av ve av marketim var. Tandoğandada arka sokakalarda birçok av malzemsi toptancısı var oralara gittim oradada toptancı olduğundan parekede satış yapmıyorlardı ama baktım yinede istediğim model yoktu birde kızılayda 1 tane sakaryada dükkan var 1dükkan son çare dedim 1 tane dükkan kimsenin aklına gelmez dedim ama orada hiç suspendig yoktu
Ali Kemal buldum. Bulduğum kişinin elinde hala 2 adet B kodlu olan varmış.Ankara da hemde sen bulamadıysan beni ara telim 0 541 434 35 30.