yok yok yok:(

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mehmetozbodur tarafından paylaşıldı.

1. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    geçen pazar günü aldığımız istihbaratlar , yazılı ve görsel gazların doğrultusunda soluğu sabah saat 03:00 gibi gerence mevkiinde tam techizatlı olarak yerimizi aldık. daha doğrusu denedik. çünkü o kadar çok rüzgar vardı ki arabadan bile inemedik. hava raporlarını 6-8 demesi bize kağıt üzerinde pek birşey ifade etmiyordu ta ki o zamana kadar. yatıp uyuduk sabah belki düzelir diye ama nafile. yer değiştirdik ve güzel bir koy bulduk rüzgar da pek yoktu orda. ama yok olan sadece rüzgar değilmiş. görünürde herşey balık avlamaya müsaitti içimde kopan fırtınaları artık burda dindirecektim ama nerdeeee:rolleyes:

birkaç küçük ısparoz ve karagöz dışında hiçbirşey yoktu. onlarda geri iade edildi.peki nerde bu balıklar bu soruyu yıllardır sorarım kendime. cevabını henüz bulamadım. bulduğumda ise işte burda diye bağıracam zaten. emin olun duyarsınız:D

neyse gelelim konuya

burası gittiğimiz koy

aha bu şahısata bizim meşhur ersin (VONALI)

yer: karareis- gerence mevkii
    yem : ne ararsan var:D yengeç, mamun, sülünez, boru kurdu, madya ve sardalya.
    oltalar: klasik dip oltası ve kıbrıs
    tutulan balıklar: olsaydı koyardım mutlaka:rolleyes:

bizde boş durmadık etrafımızdaki çöpleri topladık en azından bizden sonra bir arkadaşım orayı temiz bulsun diye.

bugün olmazsa birgün mutlaka;)

hadi kalın sağlıcakla....

2. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    Boş ver be Mehmetim kaderimiz bu bizim nedemişler 40 gün taban eti bir gün av eti;) ama size bir tavsiyede bulunayım sanırım gittiğiniz yerin mesafesi İzmir Kuşadası kadar anca siz Kuşadası marinaya gelin hafta sonu ben size tekne telefonu veririm öyle aşırı çeşit yemede ihtiyacınız yok 1-2 gün önce tavuk göğsü alıp bol tuzda bekletin suyunu salsın iyice ,tekneler saban 8-9 arası açılır hem av zevkini yaşarsınız hemde tekne keyfini:)

3. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    mehmet abi teşekkürler. kısmet olursa beraber açılırız ordan. o gün aslında tekne ayarlamıştık fakat hava çok bozuktu. sen kuşadasındamısın yoksa aydın merkezde mi. bu aralar belki aydına gelicez hanımın kuzeni var orda. gelicek olursam haber veririm tanışmak isterdim seninle.

4. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Çevre bilinci konusunda takdire şayan bir davranış gerçekten tebrik ederim.

5. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    Ben Aydındayım ama bu hafta sonu adaya gittik balığa 3 arkadaş 6 kilo kadar aldık (mercan,gopez,istavrit,lidaki) evet çok dalga ve fırtına oldu biz denizdeyken ama keyfimiz kaçmadı aramızda tekne tutan kimsede yoktu rahattık aslında akşam saat 5 de toplamak zorunda kalmasaydık asıl balık o saatte çıkmamaya başlamıştı ama 20 kişilik teknede bir oruçlu vatandaş vardı onu kırmamak için avı kısa kesmek zorunda kaldık.

6. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    olur olur zamanla bizde çok boş döndük böyle yılmadan çalışacaksın

7. Bana kalırsa 6-8 balık avlamak için harika bir rüzgar.Özellikle yapay yem ile levreğe birebir.125gr civarı kurşun ile ymli takım kullanarak bu havada güzel balık alınabilir diye düşünüyorum.Sanırım biraz şansa ihtiyacınız var:)
    önemli olan avlanacağınız avlağa rüzgarın dik gelmesi..Böylece Misina rüzgar tutmayacağından kuşun sabit kalır...Biz 5-7 olduğunda bayram ederiz buralarda..deniz köpük köpük olacakki balıklar karışan yerdeki dalgaların arasına kurt,yengeç...vs yemeye gelsin:rolleyes:

8. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Olmadı iki şekerlemeden imal takım sallandımı suya bak neler geliyor.

Şakası bir tarafa sağlık olsun.

Nasip işi bunlar.

9. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    boş ver mehmet hep böyle gidecek hali yok ya ;) bu işler nasip işi ;) inşallah birdahaki sefere berketli geçer;)

10. passion

passion

Favori Kamış:
    olta
    mehmet kardeşim sen gene iyisin bende hafta sonu gerencedeydim..rüzgardan nefes alamadık...bir tık sesi duymadan geri geldik....inşallah başka bahara....dedik ve geldik....sende inşallah başka zaman avın bereketli olur kardeşim.....:)

11. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    engin abi aynı yerdeymişisiz galiba. hava bayağı bozuktu. keşke görüşseydik. sağlık olsun başka sefere inşallah. biz balık çiftliklerinin önündeki düzlükteydik orası kalabalıktı baya. saat 08:00 gibi yer değiştirdik.

12. R DENİZ

R DENİZ R DENİZ

Favori Kamış:
    lineaeffe,Alba Star
    Favori Makine:
    Shakespeare, BALZER CDI 850
    En İyi Avı:
    Sazan 6 kg, yayın 15 kg
    sabreden derviş muradına ermiş derler inşallah sende muradına erersin. diğer ihtimali aklına bile getirme???

13. gunay35

gunay35

Favori Kamış:
    kamış
    En İyi Avı:
    cupra 350 gr
    yinede güzle bir gün geçirmişsiniz balık işi bu belli olmuyor işte kısmet başka zamana işallah paylaşım için teşekürler

14. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Eger burası ıldırı pınar ın ciftliginin yanıysa o gun bizde oradaydık ve hava hakikaten cok bozuktu.
    Aldıgınız istihbarata gelince..
    70000 balıgın ciftlikten kacması olabilir mi acaba..;)
    Bu istihbarat dogru ama ogun kosullar bize de balıksız donmeyi tattırdı..:)

15. passion

passion

Favori Kamış:
    olta
    bizde araba ile inilebilecek en son yerdeydik...yani balık çiftliklerinin ortasında diyeyim...sağlık olsun da ben kara avına zor giderim bir daha...mehmet kardeşim....varsa yoksa tekne abi....ne olursaolsun boş dönmüyorsun....:)

16. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    En doğru tespit;)

17. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    hakan abi ıldırın orda değildik. karareis tarafı karaburuna doğru. ben dün öğrendim 40 ton çupra havuzu patlamış. tutanlar çifter çifter çekmişler. kısmet bir dahaki sefere artık.

18. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    kesinlikle katılıyorum sana. kara avı çok zevkli ama balık olursa...:rolleyes:

19. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    O patlayan havuzun kontrollerini yaopan benim dalgıc arkadasım..

Bizde ekip olarak (siteden 7 kisi) baska yerdeydik..O arkadasımızı aradık gecenin 3 unde.70000 balık kactı diyince uctuk..

İlk gelenler 3 er 3 er cekmis ,

Biz yedi kisi 0 'sıfır' cektik..:D :D :D

20. VONALI

VONALI

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rus kefali 2,5 kilo
    yaaaa mehmet sivri taşlara basmaktan,çalılıklardan atlamaktan bir dağ keçisinden farkımız yoktu...:D :D ayaklarımın altı hala acıyor.sağlık olsun böyle olsun bir dahaki sefere botuda alalım.alalım ama bir tanede eşek alalım taşıması için.:D :D.yinede güzeldi herşeye rağmen bol bol temiz '''hava aldık''' işte.resmimde iyi çıkmış hani.biraz titretmişsin.:D .ahhh ahhhh karadenizde bundan 3 hafta önce tekneden ne güzel istavritler tutuyordum.artık seneye inşallah.:)