yokmu bi UŞAK'lı organizasyon yapsak

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında carpe chasseur tarafından paylaşıldı.

1. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

abi sorma sizden habersiz geçen hafta gittik balığa şans gölde bizden başka herkese güldü hatta bi arkadaşa 3 haftadır aynı kamışına uğruyor işte buna canım sıkıldı ben ve arkadaşım benden yaşlı ama aramızda sorun değil o kadar yemledik ama vatandaş yemleme dahi yapmadan attı oltayı 45- dk sonra aldı 3 kuloluk sazanı nasip dedik kısmetimizde varsa olur dedik teselli olduk ne yapalım kısmet belki bir dahakine daha büyüğü inşallah

2. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Hayırlısı olsun be kardeşim. Birdahakine inşallah sende 4 lük çekersin. Beraber gitsek ne olur sanki, beni balığa götüren yok. ühüüüüüü ühüüüüü:rolleyes: :rolleyes:

3. Bozüyüklü

Bozüyüklü

Favori Kamış:
    4 metre karbon makaralı
    En İyi Avı:
    2 kg sazan,1 kg alabalık
    gürkan abi uzak demezsen birde ankara taraflarına bir el at,ankaralılar daha aktifler balık konusunda:D

4. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Lafla olmuyor hakan karedeşim icraat lazım icraat.

5. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

icraatın büyüğü yakınlaştı arkadaşalar en geç ağustosun ortasında gelecek gözlerinize inanamıyacaksınız

6. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Orhan kim nerden gelecek, anlayamadıkki. yoksa bizi dövmeyemi gelecekler, :p :p Yok abi ben bida bu seteye girmem tehtid ediloyuruz. :p :p

7. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

yok be abicim en ir sazanları veren göletimizin av dönemi yaklaştı iyice gerçi su baya çekilmiş diyorlardı epeydir gidemiyordum ama yakında gidecem kısmet olursa ve inşallah beklediğim avı alıp hep beraber paylaşacağız kısmetse

8. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    İnşallah bekliyoruz, Giderken belki bizleride çağırırsın.

9. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

aslında bu avlağı senın hemşehrilerinin bi kımı iyi biliyor hatta sezonu burda açıp burda kapatıyorlar abi inşallah bi gün beraber bi av yaparız

10. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Nezaman yapacağız, hadi ben herzaman müsatim, bu hafta hariç. İstediğin zaman yapabiliriz bir buluşma. Yeri saati ve güzargahı sen belirleyeceksin, bekliyorum. Saygı ve sevgilerimle.

11. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

ben bu hafta cumartesiden avlakta olmayı hesaplıyorum dolunayın etkisi geçmeden gece avı yapmam gerek belki bu benim bu sene ilk ve son gece avım olabilir, neyse özellikle şamandıralıyı tavsiye ederim böyle zamanlarda sonuca kesin gözüyle bile bakabilirsin abi balığı en az olan avlaklarda bile ha bu arada gideceğim avlak şu dev sazanlarımızın olduğu avlak bana şans dile gürkan abi dedeleriyle tanışma fırsatı bulayım şu sazanların be abi

12. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sana bol şans diliyorum. İnşallah kafile şefleriyle karşılaşırsın. Ama bizi çağırmadın.

13. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

abicim kusura bakmayın bu avlak benım memleketim insanı tarafından bile pek bilinen bi yer değil avatrımdakı büyklükte sazanlar var burada benım hedefim onlarkısmetimde varsa, ama senın memleketten bile gelenler var allahtan 3-4 kişi anca geliyorlar ki başkalarınada öğretmiyorlar yanı sazanda avlak artık önemli oldu iyice bütün sazancılar artık buna iyice dikkat eder oldu farkındaysanız ki beni mazur görmenizi istiyorum ama paylaşımlarımızı eksik etmeyelim gözümüz gönlümüz açılsın sazana hasdet kaldık koca bi kış herkese rastgele en büyükleri gelir oltanıza inşallah

Son düzenleme: 3 Ağustos 2007
  14. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

evet sevgili, uşaklı arkadaşlar beklenen organızasyon gerçekleşiyor kozgörende sazan yarışması var 25 -26 ağustos bekliyorum sizleri bilen bilir bu avlak fena değildir

15. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Orhan kardeş nesipse gelmeye çalışacağım. Yalnız özelden yer tarifi yaparsan iyi olur.

16. avcı64

avcı64 Yasin GÜN

Slm abilerim arkadaşlar aranıza uşaktan katılıyorum. Hemşehrimin mesajını gördüm üye oldum. Aga istersen beraber bu sene yaparız bi organizasyon haberleşelim. e mail : yasingun@ultraslan.64 eyvallah

17. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Üçyıl geçmiş, halen yol tarifi bekliyorum..:p :p