Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum,artık tanışmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.Ben babamın işi sebebiyle yurdumun hemen hemen her yerini gezdim ve babam sayesindede daha 4-5 yaşlarında ilk oltamı elime aldım.tatlı ve tuzlu sularda hertürlü avı yaptım.birçok balık avladım.şu anda işim sebebiyle (turizm)2 haftada bir kıbrısa gidiyorum.kıbrısta bir otelin ege bölge irtibat sorumlusuyum.1,5 yıllık evliyim ve Allah nasip ederse ocak ayında baba olucam.malesef uzun zamandır zıpkınla dalışa ara verdim,inşallah kendime yeni bir takım kurup eskisi gibi tekrar başlıcam.arada bir olta takımlarımla kendime göre izmir ve civarında kendimce takılıyorum.buradan bütün arkadaşlara selamlar ve sevgiler..en kısa zamanda bir organizasyonda görüşmek dileğiyle arkadaşlar. Rastgele...
Hoşgeldiniz Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.bende 3 aylık yeni evliyimbebeğinizi allah analı babalı sağlık büyütmek nasip etsin hayırlısı olsun.Bilgi paylaşımcı ve katılımcı olmanız dileğiyle.kolay gelsin... rasgele....
Merhaba hoşgeldiniz... desenize heyecan dorukta Allah ailenizin dünyaya gelecek yeni üyesine sağlıklı,mutlu bir ömür versin...
aramıza hoşgeldin murat kardeşim..( umarım öledir yaşı belirtmemişsin de) iyi paylaşımlar.. izmir teknelere sığmayacak bu gidişle..
Hoşgeldin Murat Dünyaya gelecek miniğe şimdiden sağlıklı uzun ömürler dilerim Allah analı babalı büyütsün, bahtını açık eylesin inşallah
Hoşgeldiniz.Allah analı babalı büyütsün.Babalık dünyanın en keyifli uğraşı.Kızımı doğumdan sonra ilk gördüğüm anı unutamam. Şimdiden eşinizide sizide tebrik ederim. saygılar