Yönetime açık mektup

Konu, 'Genel Konular' kısmında mehmetcay tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. bassiptar

bassiptar taner

Favori Kamış:
    sportex 3,60
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    mırmır1,250 kg.Eşkine 2 kg
    Forumun şen cici kızı Sennur,

Sanal ortamın en kötü tarafı nedir bilirmisin?

Dur ben söyliyeyim , vücut dilini ve mimikleri o küçük smileylerle gösteremezsin.

tamamen yazılanların içeriğine ve imla kurallarından pek anlamayan birinin (bu ben oluyorum) verdiği cevaplara bağlısın.

Zor zenaat sanalda dert anlatmak. azarladı derken yüzümdeki gülümsemeyi buraya yansıtamıyorum . .

Ama şunu ifade edeyim ki site yöneticiliği yapmış bir olarak söylüyorum bunu .. adil olmak zorunda yöneticiler.

yöneticinin kendisi kül tabağı kadar balığı koymuş foruma, onun koyduğu balığın yanında trofe ölçüsüne varan bizim resimlere önüne gelen laf atıyo. :)

e sende olsan kızardın.. ;)

şu küçük işaretlerden hoşlanmıyorum ama yine sert bir üslup kullandın dememen için mecburen koydum.

hadi kolay gelsin..

2. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Taner Bey, madem ki site yöneticiliği yapmışsınız, bu "mimiksizlik" olayını zaten çözmüşsünüz, o halde bile bile lades diyorsunuz bence. "ben düz düz yazarım, siz gülümsediğimi düşünün" mantığıyla ancak yanlış anlaşılabilirsiniz. ben de sürekli ılımlı yazmaya çalışırım ve :) bunları mümkün olduğunca kullanırım ki o mimik eksikliğini gidereyim. sanıyor musunuz ki "cici kız polyanna" gibi konuşurken sürekli gülümserim gerçekte?

kendimizden örnek vereyim; bir mırmır raporunuzda gördüğüm 40 cm lik kocaman bir mırmır hakkında sizi tebrik etmiş, daha sonra içlerinden havyar çıktı mı acaba :) diye sormuştum. bana yanıtınız ise şu olmuştu;

"evet havyar çıktı"

burada sizin nasıl gülümsediğinizi düşüneyim ben şimdi? :) belli ki benim size "havyarlı balığı neden alıkoyuyorsun arkadaş" imalı bir yazı yazdığımı düşünüp ona göre ters cevap vermişsiniz. hayır ben öylesine düz yazdım derseniz işte bu durumda malesef şu gülücük suratlardan kullanmanız veya "evet havyarlı balıktı kaancım" gibisinden "kestirip atmadan" ve size o sorudan önceki cümlede yazdığım tebrik sözcüklerine "teşekkür ederek" yazmanız benim bunları düşünmememe sebep olurdu.

bunlar da benim sizin hakkınızdaki yorumlarım. yeri gelmişken bu yorumu belirten ikinci bir kişi olmanın sizi "göründüğünüz" duruma daha kolay vakıf olmanızı sağlamak amaçlı olduğunu, herhangi bir şekilde üstünüze gelmekle alakası olmadığını belirtir, daha sağlıklı iletişimler kurmak adına birer arkadaş gözüyle bakış olduğunun üzerine ısrarla basarım.

sevgiler...

3. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Sevgili Hızır Şeref Gültekin

Aslında bu konuyu açıldığı günden beri okuyorum,yalnız konunun gidişatı gercekten sorunların cözümüne yönelik cok seviyeli ve mantıklı cevaplarla devam etmekteydi.

Konuya katılım sağlamak adına vaktimin olduğu bir zamanda uzun soluklu yeniden baştan aşağı okuyup birşeyler eklemek veya sormaktı sizlere..

Mehmet bey'in konuyu acması ve irdelemesi asla yönetimi rahatsız etmemiştir. Zira uygar ve demoktarik bir platform olan Balikavi.net ailesi inanınki en şeffaf şekilde konuları ele almaktadır.

Şimdi Hızır bey size sorarim;

Bir üye menfii veya müspet bir konu açmış ve herkes kendince bir şeyler eklemiş,siz neden eleştirdiniz Mehmet bey'i??

Buna hakkınız tabikide var ama ben açıkcası pek anlamadım.

Bakınız herkes okul demiş,yurt demiş bilginin birikimin paylaştığı bir ortam demiş yuvamız için.. Peki şimdi eskiler veya yeniler çatışması da neyin nesidir ??

Hepimiz okul okumadık mı? İlkokul,orta ve lise diye devam eden bir eğitimden gecmedik mi? Hepsinden ilgili bilgi birikimi aldıktan sonra mezun olmadık mı?

Bu deniz bu doga bu eko sistem inanınki ne Ustadlardan kaldı bize nede Kumkapının,Eminönünün eski balıkçılarından..

Herkes kendini yetistirir bilgi birikimi elde eder,ee doğru kaynaktan usta denen kişilerden her kimden olursa olsun becerisi ve eğilimi olan herkes inanki istediği sürece birşeyler elde eder..

Şimdi sizin veya diğer arkadaşların mesaj içeriğinde belirttiğiniz eski kişiler kavramlarını anlamaya çalışalım;

Eski ustalar,abiler paylaşım yapan kimi zaman geyik yapan kişiler.. Evet belkide gerçek anlamda şu anda o zamanlara nazaran katılım az olabilir veya kişiler çekinerek birşeyler yazıyor olabilir ama bunda suç yötemin mi?

Açık açık belirtin lütfen..

Eski kişiler dediğiniz insanlar evet bilgi birikimde belki bizlerden çok çok üstün olabilirler ama şunuda unutmayın,boynuz kulağı geçer:cool:

Sizin veya bizim ustad dediğimiz o eskide bizlere paylaşım sağlayanlardan eksiğimiz ne? Bizde paylaşsak birşeyler eklesek veya tartışsak bizim eksiğimiz ne? Bu işi öğrenemezmiyiz??

Hızır bey size bir sözüm daha olacak! Önce iğneyi kendinize batırın, Sonra çuvaldızı başkasına batırın.

Paylaşımdan bahsetmişsiniz sitede ne kadar paylaşımınız var? Biz 800 gr levrek alırken siz salsaydınızda trofe bir levrek olurdu diye bir yazınız da var bize karşı.
    Bir ego tatmini peşinde değiliz trofe ile piyasada reklam olalimda ustalar bize hurmet göstersinde demeyiz.

Bunu sizin paylaşım yaptığınız "levreğin babası" almışsınızya 8 kg bir trofe onlar kutlar işte sizi;)
    Tebrik ederim sizi.

Yalnız paylaşım paylaşım diyorsunuz da ,maşallah ailemiz kardeşlerimiz de diyorsunuz bize,ama ne hikmetse bizden bir trofe levreğin raporunu da çok görüyorsunuz.

Demek ki bu sizin samimiyetiniz bize karşı;)

Neyse uzatmaya gerek yok bence.. Kimse kimseyi bu sitede bir yazısından dolayı banlamaz. Kaldıki ben bu sitede Yönetime baş kaldırdım, ağır bir dille eleştiri yapmış biri olarak ta görünki Moderator dahi olduysam gerisini siz düşünün.

Pırlanta insanların da kalbini kırıp önyargı ile suclamayın. Dile getirin,bakın ne güzel anlatmış sormuş Metmet bey. Sizde sorun sizde söyleyin aklınızdakini.

Herşey zamanla dahada iyi olacak,kısa bir zaman kaldı. Gerçekten bu konuda Sennur ve Murat arkadaşlarım gece gündüz çalışıp sadece bizlere daha iyi bir yapı sunabilmek için gecelerini,uykularını feda ediyorlar. Hiçbir beklentileri de olmadan..!

Güzel ve Mutlu yarınlarımız için..Hepinize teşekkürler arkadaşlar..

Rastgele

Son düzenleme: 22 Mart 2009
  4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

burası yazını en güzel yeri hem fikiriz rastgele:)

5. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Alıntı:
    unique´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Hızır Şeref Gültekin

Aslında bu konuyu açıldığı günden beri okuyorum,yalnız konunun gidişatı gercekten sorunların cözümüne yönelik cok seviyeli ve mantıklı cevaplarla devam etmekteydi.

Konuya katılım sağlamak adına vaktimin olduğu bir zamanda uzun soluklu yeniden baştan aşağı okuyup birşeyler eklemek veya sormaktı sizlere..

Mehmet bey'in konuyu acması ve irdelemesi asla yönetimi rahatsız etmemiştir. Zira uygar ve demoktarik bir platform olan Balikavi.net ailesi inanınki en şeffaf şekilde konuları ele almaktadır.

Bir üye menfii veya müspet bir konu açmış ve herkes kendince bir şeyler eklemiş,siz neden eleştirdiniz Mehmet bey'i??

bende demokrasiden bahsedip sizinle aynı fikirde olmayan insanları neden eleştirdiğinizi anlamadım?

Sadece bi soru.. Anlamadığım için sordum sadece ;) Cevap verirse yanlışım varsa düzelteyim diye..

Bakınız herkes okul demiş,yurt demiş bilginin birikimin paylaştığı bir ortam demiş yuvamız için.. Peki şimdi eskiler veya yeniler çatışması da neyin nesidir ??

Hepimiz okul okumadık mı? İlkokul,orta ve lise diye devam eden bir eğitimden gecmedik mi? Hepsinden ilgili bilgi birikimi aldıktan sonra mezun olmadık mı?

Bu deniz bu doga bu eko sistem inanınki ne Ustadlardan kaldı bize nede Kumkapının,Eminönünün eski balıkçılarından..

Herkes kendini yetistirir bilgi birikimi elde eder,ee doğru kaynaktan usta denen kişilerden her kimden olursa olsun becerisi ve eğilimi olan herkes inanki istediği sürece birşeyler elde eder..

tabiki eskisi yenisi hepsi arkadaşımız fakat eskiden buradan ayrılmış sizin tanımadığınız veya tanıdığınız insanların emeklerini hiçe saymamak dileğimiz
    bizlere kimseden kalmamış olabilir bu doğa fakat tecrübe ile elde edibileceğimizden fazlası var bu formda eğer kendi kendimize öğrenebilirsek ki buradaki kadar bilgiyi öğrenemeyiz neden bu formlar var neden buradasınız öğrenmeye ve öğretmeyemi?paylaşım yapmayamı?bunlara inancınız yoksa neden yöneticisiniz?

Tanımıyor olabilirim,okuyorum tanimaya ve anlamaya çalışıyorum.. Ben o yada başka biri kim o kişilerin emeklerini hiçe saydı?? Bunu paylaşın lütfen. Ben öyle bir yazı göremedim burada. Ben eskilerden kalanı veya onları yok edelimde demedimki,varsa yazıları ki var bende okuyorum paylaşımlarını inceleyip bazende hala tartışma fırsatı buluyoruz. Bu forumların amacıda zaten bu arkadaşım,okumak paylaşmak ve tartışmak. O yüzden zaten tartışıyoruz işte :cool: Öğrenmeye ve öğretmeye karşı olduğumu nerden çıkardınz bunu anlamadım:p İnancım olmasa yada bana inanmasalar zaten benide yönetici yapmazlardı. Buna cevap olarak beni seçenlerde cevap verebilir.

Şimdi sizin veya diğer arkadaşların mesaj içeriğinde belirttiğiniz eski kişiler kavramlarını anlamaya çalışalım;

Eski ustalar,abiler paylaşım yapan kimi zaman geyik yapan kişiler.. Evet belkide gerçek anlamda şu anda o zamanlara nazaran katılım az olabilir veya kişiler çekinerek birşeyler yazıyor olabilir ama bunda suç yötemin mi?

bu tabiki herkezin ayrılan ve burada bulunan üyeler ve yöneticilerin burada kimsenin itirazı yok zaten neden bu kadar durgun peki?zaman zaman olabilir?fakat neden?1 sene öncesi bu site nasıldı?üyemiydiniz?o zaman?yine düzelir ayrı birşey sizin kadar ben ve benim gibi arkadaşlarda emin olun uğraşıyoruz
    Bakınız Koral bey sizi pek tanımam ama katılım sağlayan birisiniz her konuya.. Yalnız eski paylaşımlar daha cok ve içerik olarak daha geniş olabilir. Peki şu anda buna nasıl bir çözüm sağlarız?? 1 Sene öncede yoktum 8 aydır balık ile uğraşıyorum ben.. Henüz çok yeni ama istekli biriyim. Uğraşınız içinde teşekkür ederiz size. Ama paylaşımdan bahsedipte paylaşımını başka yerlerde boy boy album kapağı gibi yayınlayıpta sonra buraya gelip paylaşım yok yapılsın yada yapın diyene bir mesajım vardı ;)

Eski kişiler dediğiniz insanlar evet bilgi birikimde belki bizlerden çok çok üstün olabilirler ama şunuda unutmayın,boynuz kulağı geçer

Sizin veya bizim ustad dediğimiz o eskide bizlere paylaşım sağlayanlardan eksiğimiz ne? Bizde paylaşsak birşeyler eklesek veya tartışsak bizim eksiğimiz ne? Bu işi öğrenemezmiyiz??

öğrenebiliriz fakat bu kadar değilhadi öğrendik sizin mantığınıza göre herkez tecrübe ile öğrenir burada paylaşalımmı herkez tecrübe ile öğrenir nede olsa hadi paylaştık 2 sene sonra bir bit pazarı olursak ben yine burada seni de savunurum güzel kardeşim

Bit pazarı kavramını ben anlayamadım aslında,orada siz biraz duygusal yaklaştınız bence ama buda sizin görüşünüz saygı duyarım

Hızır bey size bir sözüm daha olacak! Önce iğneyi kendinize batırın, Sonra çuvaldızı başkasına batırın.

Paylaşımdan bahsetmişsiniz sitede ne kadar paylaşımınız var? Biz 800 gr levrek alırken siz salsaydınızda trofe bir levrek olurdu diye bir yazınız da var bize karşı.
    Bir ego tatmini peşinde değiliz trofe ile piyasada reklam olalimda ustalar bize hurmet göstersinde demeyiz.

Bunu sizin paylaşım yaptığınız "levreğin babası" almışsınızya 8 kg bir trofe onlar kutlar işte sizi
    Tebrik ederim sizi.

Yalnız paylaşım paylaşım diyorsunuz da ,maşallah ailemiz kardeşlerimiz de diyorsunuz bize,ama ne hikmetse bizden bir trofe levreğin raporunu da çok görüyorsunuz.

sizin ne kadar paylaşımınız var?her üye olan paylaşım yapmıyor malesef keşke herkez yapsa ama sizlerin mantığına göre eski arkadaşların paylaşımlarından birşeyde öğrenilmediğine göre sorunda olmaz sanırım.
    Bu soruyu Hızır beye sormustum sizde bana sordunuz.. Cevaplayalım o zaman. 8 aydır balık tutmaya çalışıyorum ve sizin beklediğiniz bir tarzda bir rapor paylaşamadım henüz,ama kısmet oda olur inşallah :) Birde sanirim nickim altında mesaj sayım ve yine info bilgilerimden ne kadar mesaja yazı yazmış ve konu açmışım görebilirsiniz.

Demek ki bu sizin samimiyetiniz bize karşı

Neyse uzatmaya gerek yok bence.. Kimse kimseyi bu sitede bir yazısından dolayı banlamaz. Kaldıki ben bu sitede Yönetime baş kaldırdım, ağır bir dille eleştiri yapmış biri olarak ta görünki Moderator dahi olduysam gerisini siz düşünün.

Pırlanta insanların da kalbini kırıp önyargı ile suclamayın. Dile getirin,bakın ne güzel anlatmış sormuş Metmet bey. Sizde sorun sizde söyleyin aklınızdakini.

sende güzel kardeşim paylaşım ları okuyup bilgi birikim elde edip ondan sonrada bunların fazlada yararı yok kendimizde tecrübelerimizle öğrenirdik düşüncesi ile
    eskileri bit pazarı gibi söylemleri destekleyerek bizlerin kalbini kırma lütfenen azından sana birşey öğreten bir kişi bile olsa onun kalbini kırma bu söylemlerle

Böyle bir söylemim olmadı, ama eleştirileriniz içinde teşekkür ederim.

Herşey zamanla dahada iyi olacak,kısa bir zaman kaldı. Gerçekten bu konuda Sennur ve Murat arkadaşlarım gece gündüz çalışıp sadece bizlere daha iyi bir yapı sunabilmek için gecelerini,uykularını feda ediyorlar. Hiçbir beklentileri de olmadan..!

Rastgele

6. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

sana cevabım yok bu kadar benim söyliyeceklerim cüneyt konu uzamasın boşver sadece bit pazarı benim değil mehmet beyin ilk mesajında eskiden buradan ayrılan veya artık aktif olmayan veya banlanan arkadaşlarım için kullandığı bir ifade idi:)benim değil silinmiş değişmiş:)

7. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Koral,

Ben o tanımlamayı kabul etmiyorum veya doğruda demiyorum,sadece konuya başka yerden baktım. Ama dedimya seninde duygusal olarak o yanın ağar bastığı için bunu kabul etmiyorsun,doğrudurda.

Yalnız benimde eskilerden kavramım inanki o değildir. Yani eskiler vardı evet ne güzel yapmışlar bana ve benim gibilere bir miras bırakmışlar.. Şimdi yoklar belki ama artık onlardan bir kaç teknik öğrenmiş insanlar var..

8. mehmetcay

mehmetcay

Herkese selamlar, saygılar. balığı seviyoruz ama balıkçıyı üzüyoruz...

Merhaba Koral bey

Bu sözüm size değil ancak sizde yazdığınız için alıntı yapıp bir kelam etmek ve yanlış algıyı değiştirmek içindir "Eskiye rağbet olsa, Bit pazarına nur yağardı" değişim bir kişi veyahut kişiler için değildir, Sadece bir olguya dikkat çekmektir.

Zaman hızle akıp gitmekte, Bizlerse zamanı yakalamak için sürekli çaba sarf etmeyip devanlı geriye baktığımızda "sürekli ayağımız takılıp tökezleriz" İlk yazılarımda vardı müesseleler kişilerle özdeşleşip anılamaz, Bizlerde bu forumda gelip geçiciyiz ama forumlar kalıcı olmak mecburiyeti vardır, yoksa niye "okul" dememizin bir manası kalmazki.

Son cümlemide şöyle tamamlamak istiyorum, Bu açmış olduğum başlıkta yine çok şey öğrenmiş oldum ve öğrenmeye devam edeceğim, Yukarıda bir yazımda yazmıştım ama kimse okumadı galiba...

Olta sallarken yapmış olduğumuz konuşmarın en azından bir tek kırıntısını buraya yansıtsaydık çok şeyin çözümü kolaylaşırdı ama bizlerin şöyle bir yanlışı var "Hep içimizden konuşup, Dışarıya kızıyoruz" Artık açıkça konuşmaya başlamıyacağız mı... Hem burada, Hemde heryerde...

Saygım ve Sevgimle

9. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Bende konuyu izledikten sonra yazi yazmayi tercih ettim,bir iki kelimede ben yazayim.
    Bir kere sitede bir sorun oldugunu düsünmüyorum,sitede en kötü zamanlarda(is anlarinda) bile yüzlerce katilimci var,üyelerin az katilimi sorunmu sizce?bence degil sorun olmamali zaten,eger bu siteyi bir okul olarak görüyorsak,bilgiyi ulastirdigimiz herkese birseyler veriyoruz anlamina gelmezmi,bu kisiler ziyaretcide olsa bu siteden birseyler ögreniyorlarsa burasi gercekten bir okuldur,balikci sitelerinde buna benzer durumlar olacaktir bu bizlerin sevklerini kirmamali,ayrica site yönetimide bu güne kadar dik duruslariyla benim herzaman takdirimi almislardir,sizleri bilemem...

10. bassiptar

bassiptar taner

Favori Kamış:
    sportex 3,60
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    mırmır1,250 kg.Eşkine 2 kg
    Sevgi bizden Kaan,

cevabım doğruydu balıkların bazıları oldukça havyarlıydı.

Mayıs ayından başlayarak ağustos ayı sonuna kadar hatta bazı büyüklerin ifadesine göre ekime kadar olan bir süre içerisinde yumurta döken bir hayvan mırmır balığı. Gerçekten de Mayıs ayından Ağustos ayına kadar tuttuğumuz balıkların bazılarında havyar çıkıyor.

İlginçtir av verdiği döneme bakarsan mayıs başından ekim ayına kadar mırmırı avının verimli olduğunu göreceksin.

O yüzden kışın hariç yaz sezonunda kıyıdan av veren bu balıkta havyar olması gayet doğal. Ve meraya görede değişiyor yumurta dökme zamanları. Bunu bizim bilmemiz çok zor. Tuttuğum balıklarda havyar vardı ama hepsinde değil.

100-200 gr lık mırmırları katletmektense, 750-1100 gr arası av veren merada, bazıları havyarlı çıkan mırmırları avlanmayı tercih ederim.

Sevgi ve saygılarımla..

11. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Cüneyt kardeşim,
    Bizlerde yazdığımız konulara, balık avlarınada biraz, sevgi, alaka ve ilgi
    istiyoruz. bu gün yazdığım bir yazımıda ekliyorum, hoşçakal .:):):)

Sevgili Mesut kardeşim,
    Çok teşekkür ederim,
    Daha evvelki yazılarımda çok söylemiştim, tekrar, söylemek
    istiyorum, ben Teknem ile denizlerde balık tutmasını çok seviyorum,
    bazen arkadaşlarımla beraber çıktığım açık denizlerde balık avlamak
    beni son derece huzurlu, mutlu ediyor, hayata bağlıyor, yüreğemde
    pervazlar yükseliyor, aynen beyaz köpükler yapan kıyı dalgaları gibi,
    sonra her tuttuğumuz balık, teknede inanılmaz gır, gır, şamata ve fotoğraf
    çekmelere, o güzelim anları ölümsüzleştirmeye dönüşüyor,
    derken diğer olta takımları ile , değişik balıkları avlamak , helede büyük
    balıklar yakaladığımızda keyfimize diyecek yok, bağırışmalarda cabası,
    tuttuğumuz balıkları özel olarak, sadece gır gır olsun diye,
    makinaya dahada çok yaklaştırıp, gülerek balıklarla beraber,
    daha büyükmüş gibi fotoğraflamak, vay, beeeee sesleri ile, şamata gır, gır,
    sonrada teknedeki, aygaz tüpünü yakıpta, tavayada halis yöremizin
    zeytinyağı ile pişirilen , temizlenmiş mercanlar, kolyozlar, uskumrular,
    tekrar şamata ile çekilen fotoğraflar, Şener albayımın yemek hazırlarken
    verdiği pozlar, gülmeler eğlenmeler, bu arada livarımızda toplanan balıklarla,
    limana girişimiz, tuttuğumuz balıkların kuyruklarını balıkçı kardeşlerimize
    gösterip işte balık böyle tutulur bağırışmaları ile, güzel bir balık avının
    dostlarımızla beraber nasıl limanda mutluluğa dönüştüğünü yaşıyoruz,
    en sonunda tuttuğumuz balıkların anılarını sizlerle paylaşmaya geliyor,
    yazımı itina ile hazırlıyorum, o günkü heyecanımı, duygularımı yansıtmaya
    çalışıyorum, sizler amatör balıkçı kardeşlerim ile patlaşmak, sohbet etmek,
    mutluluğuma ortak olunmasını bekliyorum, bana bir kelimede olsa
    yazılmasını bekliyorum, sonra bir hayal kırıklığı ve ancak 7 kişi tebrik
    ediyor, :) bu gülücüklerde benden olsun,:):):)
    hani bu siteye giren herkese ilk söylenen kelimelerden biri, güzel
    paylaşımlardı , nerede paylaşım, nerede benim mutluluğuma ortak olacak
    amatör balıkçılar, nerede ilgi, nerede alaka, nerede sevgi, nerede, nerede,
    nerede.:) 19800 kişden sadece 7 kişi. neredesiniz, balıkçı arkadaşlar,:)
    Balık tutmakta o kadar çok güzel bir şey, bana göre hayatı fazla ciddiye almadan, balık tutacaksın, bizler gibi , sizlerde emeklilik çağına gelirseniz,
    şamata , gır, gır, bu şekilde bir yaşam çok güzel,:)
    boş ver sen balık tutmaya devam et. hoşçakalın.:):):)

Senide gözlerinden öperim, sevgili Mesut kardeşim. hoşçakal.:):):)

12. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)

bu sizi neden rahatsız etti peki ?

ben asla yönetimdeki kişilere ki hepsiyle olmasa da bir kaçı ile şahsi sohbetlerimde olmuştur ki kimseyi suçlamış değilim bende her insan gibi mehmet bey gibi düşündüklerimi söyledim sizi neden rahatsız etti yoksa başka bir sıkıntınız vardı da mehmet beyin sözlerimi sizin tercümanınız oldu ?

Eski kişiler dediğiniz insanlar evet bilgi birikimde belki bizlerden çok çok üstün olabilirler ama şunuda unutmayın,boynuz kulağı geçer:cool:

evet boynuzun kulağı geçmesi için zaman gereklidir ama üstadlar sağolsun o süreyi bizim için bizimle paylaşarak kısalttılar bu arada belirteyim ben kimseye şirin görünmek içinde bu yazıyı yazmıyorum istediğiniz yeri araştırabilirsiniz kimse ile vbir münasebetimde yoktur

bizim eksiğimizi anlamayacak kadar ama olduğunuza inanmıyorum ama cevaplayayım parayla kazanılmayacak birşey HARCANAN ZAMAN

bu sözleriniz bir paylaşımcı değil bana resmen düşman olduğunuzu gösterir ki neden bilinmez bu paylaşım işine gelince evet bu sitede açtığım konu sayısı azdır ama öğrendiğim çok inkar edemem o site bu site diye kavga felan çıkacağını da sanmazdım tabii ki senin egon baskın gelmiş ben bir çok siteye üyeyim vede aynı raporu iki yere yazmayı da benimsemiş vede doğru bulan birisi değilim vede sizin düşündüğünüz gibi ben asla ego peşinde değil sadece o balığa değer veren birisiyim ben asla bir ispendekle rapor yazmam o balığı ALLAH KORUSUN aç kalmadığım sürece de alıkoymam ben siz kafanıza ego nuzu takmayın ben o dertte biri değilim
    Bunu sizin paylaşım yaptığınız "levreğin babası" almışsınızya 8 kg bir trofe onlar kutlar işte sizi;)
    Tebrik ederim sizi.
    sizin tebriğiniz beni yüceltmedi ben ilk sitem burasıdır vede yücel abinin imzası benimde yüreğime yer etmiştir sizin düşüncelerinbiz beni etkilmez sizin sadece bilgilerinizden faydalanırım bende bir gün bir konuda deneyip sonuç alınca benimde tcrübelerimden faydalanabilirsiniz

Yalnız paylaşım paylaşım diyorsunuz da ,maşallah ailemiz kardeşlerimiz de diyorsunuz bize,ama ne hikmetse bizden bir trofe levreğin raporunu da çok görüyorsunuz. o rapor benim yardımıma istanbullardan koşan bana anlatmaka olmaz diyerek kalkıp gelen nerde neyin kullanılması gerektiğini ve nasıl aksiyon verilmesi gerektiğini bizzat gelip öğreten vede tüm EGO sundan kurtulmuş bir sevdalı olarak adının bile hiçbir yerde geçmesini istemeyen bir abimin bir üstadıma itafen ordan açılmıştır ve de kimse beni bunun içinde yargılayamaz sizde başkasıda :mad:

Demek ki bu sizin samimiyetiniz bize karşı;)
    eğer böyle algıladıysan öyle olsun

ben herşeyin daha güzel olacağından eminim ama bu güzellikte emeği olanların emeğine teşekkür ediyorum umarım sizde bunun bir parçası olursunuz yine de ben sadece balıkavi.net gibi bir deryanın bir bardak su gibi nasıl tabir edilebileceğine kızdım bunu tabir edebilmesi için filozof olmsaı gerekir pırlanta gibi bir kalp yetmez bu kadar küçümsemeyin bu site büyük bir yer

Rastgele[/QUOTE]
    bir şey daha eklemek isterim ben kimsenin koyunu değilim kimse de beni şunu yaz şuraya yaz diye de yönlendiremez ben bir bireyim yönetim ise bireyleri vede doğru diyalogları uyarlayandır bende sizinde nerde durduğunuzu belirtmeniz gerek bence neden bir tartışma konusunda bir tartışmaya bu kadar tepki gösterdiğinizi anlayamadım bizi pırlanta olmamakla mı suçluyorsunuz :confused:

13. unique

unique Cüneyt Eşsiz

bir şey daha eklemek isterim ben kimsenin koyunu değilim kimse de beni şunu yaz şuraya yaz diye de yönlendiremez ben bir bireyim yönetim ise bireyleri vede doğru diyalogları uyarlayandır bende sizinde nerde durduğunuzu belirtmeniz gerek bence neden bir tartışma konusunda bir tartışmaya bu kadar tepki gösterdiğinizi anlayamadım bizi pırlanta olmamakla mı suçluyorsunuz :confused:[/QUOTE]

Seni neden buraya konu açmadın diye yargılamıyorum.. Paylaşımdan bahsedipte paylaşımsızlığını belirtiyorum ;)

Kimse konularına karışamaz açarsın açmazsın,ama kalkıp elinde konun varsa bunu paylaşmayıp sonra buna paylaşım eksikliği dersen orada dur arkadaşım. Bu söylemlerimi ben sana yaparım :cool:

Sana söylemediğim bir lafıda kendi üzerine alma,benim pırlantadan kastım sizin için gecesini gündüzünü harcayan insanlardır. Kimseyi suçlamadım.

14. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    :D

Seni neden buraya konu açmadın diye yargılamıyorum.. Paylaşımdan bahsedipte paylaşımsızlığını belirtiyorum ;) bunun içiçn açıklamamın yeterli olduğunu sanıyorum

Kimse konularına karışamaz açarsın açmazsın,ama kalkıp elinde konun varsa bunu paylaşmayıp sonra buna paylaşım eksikliği dersen orada dur arkadaşım. Bu söylemlerimi ben sana yaparım :cool:
    şimdi bu site de bir durgunluk olduğu içiçn günah keçisi mi arıyorsunuz ? balık yoksa balığa çıkan yoksa elbette burası da balık avı sitesi olduğuna göre durgunluk olağandır kişileri karıştırmanın ne anlamı vardı bu konu bence yıpratıcı bende yapıcı olmasını isterdim ama bi art niyet varki her şey ters anlaşılıyor ?
    inanın ben hiçbir zaman tartışma insanı olmadım çoğu hayatımda durgun geçmiştir ama benimle bir çay içmiş benimle bir an paylaşmış arkadaş olması bile önemli değil bu insanın söz hakkı olmadığı bir tartışmayı kabul etmeyen bir insanım bu sebepten dolayı da kendimle guru duyarım sizde bunu sakın unutmayın ki o eskilerin yerinde olmaya hepimiz adayız kendiniz hakkında bu tür yorumlar yapılmasını istiyorsanız bu sizin probleminiz olabilir ama başkaları bunu istemediğinden eminim lütfen biz inançlı bir toplumuz vbe gereklerine uyalım biraz ve inanın siz de eğer bu tartışmaya cevap vermeyecek olsaydınız sizi de savunurdum :D umarım gerek kalmaz

15. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Bu konuda sana malesef yine katılamıyorum, Çünki sebebine gelirsek ilk mesajında nasıl bir hışımla konuya dahil olduğunu ve sitenin bu halde olması kimi yada neden Mehmet beyi ilgilendirir diye bir içeriğin olduğunu da unutma.

Yapıcı olmaktan bahsetmişsin ama ilk mesajın bence yapıcı olmaktan cok biraz yıkıcı bir içerikte. Birde rapor konusuna gelince bu konuda açıklaman beni değilde seni tatmin ediyorsa sorun yok ;)
    Ama lütfen insanları paylaşıma teşvik edici kelimeler kullanıp ardından yıkıcı mesajlarda bulunma. Yada güzel paylaşımlarda bulunki insanlar seni örnek alsın:cool:

Son düzenleme: 24 Mart 2009
  16. szd

szd irşat Demir

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    :)
    insan kisim kisim yer damar damar :)

17. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Anlamını pek çözemedim.

Biraz açarmısınız.

18. simendifer

simendifer Sennur

Beş parmağın beşi bir değil.

İnsanlar türlü türlüdür.

Herkesin düşünceleri farklıdır.

v.s. v.s. v.s.

anlamında bir söylem. ;):)

19. szd

szd irşat Demir

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    :)
    v.s. v.s. v.s. :)

20. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Cevabınız için Teşekkür ediyorum :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.