Söyleyecek söz bulamadım, yazık özellikle sonuna dikkat www.youtube.com/watch?v=m_-IjlfinB8&mode=related&search=
gerçekten yazık özellikle balığın kafasını koparması hem de canlı canlı midem kaldırmadı ne yappmaya çalışmışlar anlayamadım
Videonun altında crazyblue nick li arkadas soylemek isteyipte soyleyemediklerimizi ozetlemis bence.Bana gore balıkcı degil dupeduz kıro bunlar.İnsan bile demeye sahit ister..Cevremizde malesef bu tur canlılardan(yaratıklardan)bolca var.Birde kimden ogrendilerse ingilizce de baslık atmıslar ki butun dunyaya rezil etmek icin.8 yasımda ki kızımla goruntulere bakıyorduk cocuk baba sende boyle yapmıyorsun degilmi dedi(son saniyede ki goruntuler icin).Yazıklar olsun..
her şeye katliyam diyoruz ya değilmiş demekki. bir avuç kalmış suda bulduğun her şeyi yakalyıp öldürmek işte katliyam bu. son hamle balığın ani ölümüne sebeb olur. yani atıp kenara boğularak ölmesini beklemekten daha iyidir bence
bunlar zaten insan değil arkadaşlar aynı insana benziyolar ama değişik bir yaratık bence o balığın kafasını koparanları zıpkınlamak lazım kulak memesinden tavana
tebrik ederim Allahın verdiği nimeti ancak böyle rezil edebilirdiniz,ne yani kepçeniz yokmu kendi karakterinizi yine ispatladınız bravo direnle balık avı ancak sizden beklenir birde ustalarmış hah yesinler sizin ustalığınızı dünyanın bütün balıklarını yakalasanız siz balıkçı değilsiniz.
Bunlar işte her zaman bizim karşı çıktığımız şeyler olmalı eğer bir video çekeceksek aynı zamanda eğiticide olmalı ve insanlara zevk vermeli.
Bende ozana katılıyorum arkadaşlar.Ölecek olan bir hayvanı en hızlı nasıl öldürürsek okadar iyi bence.ama bunlar gibi incik boncukla uğraşmakta amatör balıkçıya yakışmaz. Dipnot:elden kaymaması için iyi bi aparatÇORAP
bi bakıma haklısınız arkadaşlar balık kenarda can çekişim ölmesindense aniden ölmesi daha iyidir stres altında ölmesi etinin lezzzetini etkiler fakatkafasını koparmak çok yanlış en azından boynunu kırr