Hangi mesajın hangi saniye atıldığını biliyorum . Biliyorum da ne anlatmak istediğini anlayamadım ? Ben 39 derece ateşle gece 11 gibi vardım oraya .
Bende bu attığın mesajları kime yazdığını anlayamadım.Aret için yazıyosun galiba?Yazdıkların açıkta kalmasın belirtte bizde bilelim ve yanlış anlaşılmasın.Ve başkaları zan altında kalmasın.
Bütün kapışmalar da İstanbul'da yahu İzmir'den hiç çıkmıyor böyle restleşmeler. Olsa da izlesek :laughing: :laughing:
Ben bana sandım ama benim için değilmiş, son yazıyı alıntı yapmış. Hayatımda hiç bir şekilde amatör hobilerimde yarış içinde olmadım, olmam. Aret de verdiği sözleri tutan bir insandır, Okan nasıl Serdar Abi'ye kefil oluyorsa ben de ona kefilim. Ben de haftasonu değil hafta içi sakinken yapın katılırım demiştim. Aret de öğlene kadar gelebilirim, sabah suyu yapın geleyim demişti. Yani ortada bir "artistlik" yapıp da gelmeme gibi bir şey yok. Belli ki Okan saatleri yanlış hatırlıyor Dün Aret kardeşimizin sevgili büyükannesi vefat etti, başsağlığı dileyip konuyu kapatalım, sonradan okuyacak, gereksiz ve boş yere strese girip üzülmesin... Serdar Abi benim soruya cevap verip anlatırsa tekniğini, okur üzerinden devam ederiz... Sevgiler, saygılar.
Kaan bırak ya yarış içinde olmazmışmış Ben balık yakalarken hırsından ağlayıp denize atladığın günleri ne çabuk unuttun kardeşim :laughing: :laughing: :laughing: Başka olayları yazmak bile istemiyorum :laughing: :laughing: (Bu mesajdan sonra sen beni denize atarsın ben geldiğimde muhtemelen )
Belli ki Okan saatleri yanlış hatırlıyor Sabah suyu akşam suyu bilmem . Aret'in acısı varsa hepimiz paylaşırız
Bende başlık başlık gezip hangi misina iyi FC misina örgü misina yok rapala, yok yem nasıl takılır iğneler vs vs vs dolaşıp bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. Burası daha heyecanlymış oysaki. Ben niye böyle bol aksiyonlu başlıkları kaçırıyorum ki Herkesin balık tutmak, stres atmak, arkadaşlıklar kurmak gibi bir ortak paydada buluşduğu bu mekanda tartışmalar görmek benim gibi foruma yeni katılmış birini ciddi rahatsız ediyor. İnanın bişeyler sorarken geriliyorum ters bi cevap gelirmi diye.
Boşverin arkadaşlar, ben gece 2'de Can'la balıkhanede buluşup balığa gittim o gün, önceden planlamış olduğumuz bir avdı. Bazıları eğlenecek diye planlarımızı iptal edecek değiliz. İsteyen istediği gibi düşünsün hiç umurumda değil.