Öncelikle herkese merhaba Yeni sezonun herkese hayırlı olması dileklerimle. 03.04.2011 günü heyacanla beklediğimiz sezon açılışını sayın başkanın yusuf, amcabey süleyman, dernek üyemiz aslan bey ve işyerinden arkadaşlarımız avni bey ve ilhan beyle açmış bulunmaktayız. Önceden yapılan organizasyon sonucunda yağmur ve çamura aldırış etmeden, hava şartlarınıda göz önüne alıp gerekli ekipmanlarla gece saat 04.00 gibi yollara düştük. Sabah 06.30 gibi avlaktaydık. Heyecanla vede süratle iki sevgilinin kavuşması gibi oltalarımızı suyla buluşturduk ve beklemeye başladık. 08.00 gibi halaoğlunun oltaya bir yoklama çekildi. Sonuç yok. akabinde aslan beyde aynı olaya maruz kaldı. Oda nafile. Bu arada söylemek isterim sezonun ilk balığını sen çekersin yok ben çekerim gibi aramızda tatlı bir muhabbet olurken oda ne bir baktım benim şamandıra suya daldı. Süratle 100 metre koşucusu gibi koştum. Önce bir tasma ve hızla suyun dışına alınan bir turna. benden keyiflisi yok. Tabi ölçümlerimiz sonucunda 38 cm limit altı bir turna. Dikkatlice iğne çıkartılıp suya iade( iade videosu aşağıdadır.) O heyacanı o havayı yaşamak o muhabbeti yaşamak anlatılmaz. neyse tabi tekrar beklemeye başladık. Ama biraz uzun bir bekleme. Havalardan dolayı rüzgarda hızlı ve sert esmeye başladı. Bu arada keyifle çayımızı içip öğleyin yemeğimizi yedik .Saat 14.00 gibi ilhan arkadaşın şamandıra battı. Koşun diye bağırmışım. İlhan uykuda olduğu için avni bey süratle koşup balığı dişarı aldı. Ondan sonrada vuruş olmadı. 2011 sezonumuzu bu şekilde açmış bulunmaktayız. Herkese iyi sezonlar. Videolar biraz kısa kusura bakmayın. http://www.izlesene.com/video/sezon/3253261 İADE VEDEOSU http://www.izlesene.com/video/sezon-acilisi/3251625
Videoları izleyemedim problem var galiba yada henüz yayınlanmamış ama olsun sezon açılışı hayırlı olsun rastgele.
Sezon açılışı hayırlı olsun İbrahim. Sonraki günler bereketiyle gelir inşallah. Oklama, ok gibi fırladı. Aynalı sazan olaydı ıslaya-tıslaya, bir dünya yalpalayıp öyle giderdi.
Heee... Gidersiniz tabii sessiz sedasızz... Tabii bizde Turna yok yazamıyoruz bişiler... 1 Mayıs gelir.... ... Bu arada hayırlı olsun sezon...