Eşkinamsı gargur diyeceğim artık bu balığa :laughing: Avlağın kıymetini bilmez miyim. Baksana her hafta balıktayım :laughing: :laughing: Rastgelsin kardeşim Teşekkürler
Tebrik ederim sevgili Inan, Cok guzel bir balikcilik olmus...Cesit cesit, renk renk baliklar...Sizin oralardan bir zamanalar herkes balik yok diye sikayet ederdi ama sanki oteki taraflarala karsilastirinca cok daha bereketli... Baligin kesinlikle eskina degil...Diger dostlarimin dedigi gibi gargur.Yakaladiginda gargur diye sesler cikarmadimi?))))))))))) Bayiliyorum bu isme...Insanim bazi isimleri okadar espirili koyuyor ki... Turkiyede bu baligin ailesinin adi bile simdi gargur biliyormusun...)))Bana komik geliyor nedense... Dahasina rast gelsin... Kendine iyi bak...
Biraz saga ve yaklaşık 500 metre daha ileri denize dogru. Asagıdaki sarkı sözünde gizli bazı bilgiler. Artık demir almak günü gelmişse zamandan Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol Bir çok giden Memnun ki yerinden Çok seneler geçti çok seneler geçti Dönen yok seferinden Biçare gönüller ne giden son gemidir bu Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler Bilmez ki giden sevgililer dönmeyecekler
Çocukken yakaladığımı hatırlıyorum bu balıktan ve o zamanlar söylediğin gibi Hüseyin abi; gargur sesler çıkardığını hatırlıyorum hala İsim koyma işini bizim millete bıraksalardı, neler çıkardı kimbilir daha :laughing: Teşekkür ediyorum bu arada yorumun için Hüseyin abi Biraz geç oldu (İstanbul'da toplantı, sunum vs.. )