Tebrikler.Yumurtalık grubunun en cevval avcılarını bu seferde surf avı raporunda görüyoruz. Güzel bir çeşitleme olmuş. Çipura'lar harika. Ne diyelim, bahtınız hep açık, keyifli ve güzel avlarınız olsun.
Teşekkürler Yahya abi, rastgelsin Eyvallah kardeşim At-çek kesat olur mu. Bak Cem'in raporlarına Spinler her zaman yanımızda ama her zaman avcı yok tabi. Yandı ocaklar, bişti balıklar Thanx sevgili Levent hocam Sağol Akıncım. Ufaklığı öp benim yerime. Bir sonraki sefere kısmetini getireceğim Neredeyse mi Ben ancak izin alırsam gelebileceğim herhalde Görüşmek üzere en kısa zamanda Emre. Teşekkürler Erman. O işi yüzyüze hallettik zaten Bi poşet değil tabi Teşekkürler Roy :fencing: :becky: Teşekkürler Emre, rastgelsin Teşekkür ederim Hakan abi Bilmukabele Teşekkürler İlyas abi Rastgelsin Eyvallah kardeşim. Senin levonun yanında esamesi okunmaz bu avın ama Teşekkürler Muammer bey Rastgelsin İnşallah Erdoğan. Teşekkürler
İnan ikinizi de tebrik ediyorum. Arada forumlara göz gezdirmesek balığı unuttuk Sağlıcakla kalın. Her daim rastgele.
Tebrikler İnan Abi Sarı kuyruk içinde ayrıca tebrik ederim.Videoyu sonunda izleyebildim Daha irileri rastgelsin reeling
Hakiki deniz. Harika bir av tek kişi mi yakaladı? Kıyıdan Kuşadası taraflarında nereleri var biliyor musunuz arkadaşlar? Tekne ile avlanıyorum ama kıyıdan deneyimim pek yok...