o mırmırlar bana anca yeter yanında salata ve ekmek tabbi bir baş kuru soğan ilehihi kurusoğan ve limonsuz balık yememhihi
Tebrikler İnan, maşallah ne kadar verimli meranız varmış, biraz daha rapor koyarsanız, yakında sizin oralar 34 plakalı araçtan geçilmez olacak demedi deme
Nevzat Bey mesajımı iyice okuduysanız sorum size değildi.Sizin cevaplamanıza bir anlam veremedim.Ben sadece İnan kardeşime birlikte ne zaman ava gidiyoruz anlamında sorumu sormuştum.Yoksa balığın nerede tutulduğu beni ilgilendirmiyor.Tarsus'tan Dörtyol'a kadar tüm sahil bizim değil mi?Özel mülk olmadığı sürece her yerde kolaylıkla avlanabiliriz.Yeterki gönüller bir olsun.
İnan ile telefonlaşırsan o cevabı benim neden verdiğimi sana bizzat kendisi soyler. Polemik yapmayacagım. Tüm denizler bizim diyebilyorsan Helal olsun demekten baska bir sey bulamıyorum. Buyrun tüm denizlerde gönül rahatlığı ile avlanın o halde(Avlanabiliyorsanız tabi)....
Orhan Abi ortada konu edilecek birşey bile yok aslında.Ben halen Nevzat Beyin çıkışının nedenini anlayabilmiş değilim.Sorum İnan a soruldu.Muhattabım İnan olması gerekirken cevabı bu bey verdi?Bir insanın avlağı ava gittiği yerlerdir.Bu kişiye beraber ava gidelim sorusu başka nasıl sorulabilir?Eğer ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysam ve Adanalıysam özel mülk ve av yasağı olmayan bir yerde avlanamayacaksam nereye gitmem gerekiyor?Bir Adanalı olarak il sınırlarını tarif ettim.Bu alan içinde dilediğimce yukarıda belirttiğim sınırlar dahilinde rahatlıkla avlanabiliyor olmam gerekmez mi? Sanırım İnan kardeşim Nevzat Bey in özel mülkünde avlandı.Nevzat Bey de bana o cevabı vermeyi uygun gördü.Eğer öyleyse polemiğe neden olduğum için kendisinden özür dilerim.Aksi halde kusura bakmasın ama halt etmişsin diyeceğim.
Özrün kabul edilmedi. Yazdığın yazıda ki son cümle nedeni ile. Evet İnan özel bir mülkde avlanıyor. Avlağa gitmesine Ben aracılık ettiğim icin imkansız oldugunu yazdım. Bunu anlayamamışsan diyecek bir kelime bulamıyorum.